Organizatorii au anunțat la ce oră se joacă meciul dintre Simona Halep și Cori Gauff. Ce a spus jucătoarea din SUA înaintea partidei

Sorin Barbu 02.05.2022, 11:52
Organizatorii au anunțat la ce oră se joacă meciul dintre Simona Halep și Cori Gauff. Ce a spus jucătoarea din SUA înaintea partidei

Simona Halep a jucat foarte bine la Madrid, iar în optimi o va înfrunta pe Cori Gauff, o jucătoare de 18 ani considerată copilul-minune al tenisului american. Duelul este programat luni, pe arena centrală, iar organizatorii au anunțat programul zilei.

La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Cori Gauff

Simona Halep joacă un tenis destul de bun de când este antrenată de Patrick Mouratoglou. A câștigat două partide și s-a calificat în optimile turneului de tenis de la Madrid. Pentru locul din sferturi se va lupta cu Cori Gauff, o jucătoare de 18 ani aflată pe locul 16 în clasamentul WTA.

Meciul dintre cele două se va desfășura luni, pe arena centrală „Manolo Santana”, după două partide de simplu din competiția masculină: Tommy Paul – Jannick Sinner și Carlos Gimeno Valero – Gael Monfils. Duelul jucătoarei din România va începe după ora 17.00.

Cori Gauff, adversara Simonei Halep din optimi de la Madrid

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep

Simona Halep și Cori Gauff s-au mai întâlnit de două ori și de fiecare dată a câștigat jucătoarea noastră: la Wimbledon 2019, în șaisprezecimi, dar și la Indian Wells în turul al doilea.

„Sunt nerăbdătoare să joc din nou împotriva ei. M-a învins deja de două ori, așa că nu am nimic de pierdut. De această dată, sper să fie diferit”, a spus Cori Gauff, înaintea duelului.

Rivala Simonei Halep este considerată copilul minune al tenisului american. La 13 ani debuta în circuitul ITF Junior, după ce în perioada junioratului s-a pregătit la academia lui Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al Simonei Halep, unde a beneficiat de o bursă.

În anul 2019 a devenit cea mai „tânără jucătoare” de pe tabloul principal de la Wimbledon, iar primul titlu l-a câștigat în același an, în turneul de la Linz. Cea mai bună performanță într-un turneu de Grand Slam a fost înregistrată anul trecut, când s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros.

Urmăriți Impact.ro și pe