Simona Halep, prima reacție după ce Serena Williams „a rupt relațiile” cu Patrick Mouratoglou. „Nu am de gând să fac asta”

Sorin Barbu 02.05.2022, 10:46
Simona Halep, prima reacție după ce Serena Williams „a rupt relațiile” cu Patrick Mouratoglou. „Nu am de gând să fac asta”

Simona Halep a câștigat două meciuri de când lucrează cu Patrick Mouratoglou. Colaborarea dintre cei doi nu este bine văzută de Serena Williams existând informații că jucătoarea din Statele Unite ale Americii nu mai comunică deloc cu antrenorul cu care a lucrat zece ani. Sportiva din Constanța a fost întrebată dacă numele Serenei se face auzit în programul ei de pregătire și a oferit un răspuns tranșant.

Simona Halep, răspuns ferm după ce jurnaliștii au aflat că Serena Williams nu mai vorbește cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep lucrează cu Patrick Mouratoglou de mai bine de o lună, iar primele două partide, cu noul antrenor în lojă, au fost un deliciu. Jucătoarea din România a câștigat în două seturi partidele cu Shuai Zhang și Paula Padosa, găzduite de turneul de la Madrid. Sportiva noastră pare că și-a regăsit pofta de joc și motivația, grație noului antrenor.

Există zvonuri că relația profesională dintre cei doi nu este bine văzută de Serena Williams. Un fost tehnician al Simonei Halep are informații că sportiva din SUA s-ar fi enervat și ar fi rupt orice cale de comunicare cu antrenorul cu care a lucrat zece ani. Jucătoarea noastră a fost întrebată de jurnaliști dacă Patrick Mouratoglou menționează în procesul de pregătire numele fostei eleve, iar răspunsul a fost foarte clar.

„Nimeni nu se poate compara cu Serena, nu am de gând să fac asta. Patrick știe că sunt o persoană diferită, cu un stil diferit. Nu vorbim despre asta, ne concentrăm pe noi înșine, pe ceea ce trebuie să facem pentru a deveni cele mai bune versiuni ale noastre”, a spus Halep, conform Tennis World USA.

Simona Halep a vorbit despre relația cu Toni Iuruc, dar si despre parteneriatul cu Patrick Mouratoglou
Simona Halep și antrenorul Patrick Mouratoglou

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au fost foarte fericiți după succesul din turul doi de la Madrid și și-au „strigat bucuria” pe rețele sociale.

„E o plăcere și o onoare să-l am pe Patrick în staff-ul meu. Am jucat bine, mă gândesc doar la cum să cresc și să devin mai bună”, a transmis Simona Halep.

„Asta a însemnat mult! Continuăm în optimi la Madrid!”, a transmis Mouratoglou, pe Facebook.

Simona Halep o va înfrunta în „optimi” la Madrid pe Cori Gauff, iar partida se va desfășura luni și nu este programată mai devreme de oar 17.00. Jucătoarea din România a jucat patru finale la Madrid și a câștigat două, în 2016 și 2017.

Urmăriți Impact.ro și pe