Oficialii lui CFR Cluj au luat foc după greșelile de arbitraj de la FCSB-UTA. „E clar viciere de rezultat”

Andrei Cezar, Alexandru Puiu 06.12.2021, 10:14
Oficialii lui CFR Cluj au luat foc după greșelile de arbitraj de la FCSB-UTA. „E clar viciere de rezultat”

FCSB s-a impus, duminică seara, pe Arena Națională, în fața echipei UTA Arad, scor 2-1, la capătul unei partide cu decizii de arbitraj controversate. La final, tunurile au fost puse pe brigada de arbitri. După ce arădenii s-au plâns de deciziile luate de Marian Barbu și asistenții săi, oficialii lui CFR Cluj au reacționat și ei. Conducerea campioanei îi acuză pe arbitri de vicierea rezultatului.

Conducerea lui CFR Cluj, atac fără precedent după greșelile din meciul FCSB-UTA: „E clar viciere de rezultat”

Bogdan Mara, oficialul celor de la CFR Cluj, a avut o reacție extrem de dură după ultima victorie a roș-albaștrilor. Acesta spune că maniera de arbitraj la meciul dintre FCSB și UTA, încheiat 2-1, în care au fost acordate două penalty-uri în mod eronat roș-albaștrilor, este de neînțeles.

Am rămas fără cuvinte. Cred că toată lumea contestă arbitrajul. A fost ceva de… Îl înțeleg și pe Balint, îl apreciez foarte mult.

E clar că te simți frustrat când vezi ce se întâmplă la un astfel de meci. Să fie acordate două penalty-uri acordate de niciunde… E clar viciere de rezultat și Balint are dreptate. Este strigător la cer.

Am văzut că a ieșit să facă mare tam-tam după meciul nostru de ieri, s-a văzut clar cine… Nu vreau să îi dau numele, dar a ieșit acel domn care a început să vorbească și să pună presiune pe arbitraj (n.r. Mihai Stoica). Noi nu putem să spunem că ne-a ajutat arbitrul, ci ne-a defavorizat.

La primul penalty chiar nu am înțeles. Arbitrul a fost aproape de fază și nici nu s-a gândit. A acordat un penaly, dar era cartonaș galben pentru simulare. La al doilea a ieșit mingea în afara terenului. Problema nu este asta, ci că nu e primul meci la care se întâmplă acest lucru la echipa asta.”, a spus Bogdan Mara, potrivitProsport.

Totodată, oficialul campioanei consideră că FCSB este una dintre cele mai avantajate echipe de către arbitri din acest campionat.

Au fost 5-6 meciuri la care FCSB a fost favorizată de arbitraj, au fost luate decizii în favoarea lor. Se mai fac greșeli fără VAR, dar nu în felul acesta și nu în favoarea unei echipe. Nu vreau să intru în polemici pentru că sunt subiectiv.

El și alții au arbitrat în favoarea unei singure echipe. De ce nu a făcut greșeli și în favoarea celeilalte echipe? Se repetă aceste greșeli mari și există semne de întrebare. Cum se poate ca la atâtea meciuri să fie ajutată de arbitrii. Asta reiese (n.r. că FCSB este ajutată de CCA). Sunt niște erori grave!”, a mai declarat Mara.

FCSB acuză la rândul său pe CFR Cluj că este avantajată de arbitri

Ardelenii au învins sâmbătă Chindia Târgoviște în deplasare, scor 1-0. Însă golul marcat de CFR Cluj a fost unul controversat. Omrani a înscris dintr-o pasă a unui coechipier, care în prealabil atinsese balonul cu mâna într-un duel cu adversarul.

Mihai Stoica a acuzat arbitrajul că i-a favorizat pe ardeleni.

Nu am văzut în viaţa mea henţ mai clar. Îi mai lipsea să o bage în geantă. Probabil că nu a dat penalty pentru CFR Cluj pe final pentru că ştia că a fost henţ. Plus că trebuia eliminat şi Boateng. Este viciere de rezultat. Din nou! Să nu vă mai miraţi de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Să vă miraţi când va fi arbitrată corect”, a declarat Mihai Stoica la Telekom TV.

Urmăriți Impact.ro și pe