Oferta surpriză de la Carrefour pentru români. Costă doar 3 lei, dar trebuie să le mănânci imediat

Stan Filon 06.04.2022, 19:51
Oferta surpriză de la Carrefour pentru români. Costă doar 3 lei, dar trebuie să le mănânci imediat

Carrefour vine cu o ofertă surpriză pentru români! Gigantul francez a demarat un proiect pilot în două magazine din București, pentru a vedea dacă aceste produse au sau nu căutare. Spre bucuria conducerii lanțului de hypermarketuri, românii au arătat un interes crescut pentru acest proiect. Mai exact, vorbim despre fructe și legume la prețuri reduse, ambalate într-un carton reciclabil, prietenos cu mediul.

Oferta surpriză de la Carrefour pentru români

Începând cu data de 15 martie, Carrefour desfășoară un proiect pilor în magazinele din Carrefour Veranda și Unirii, unde au fost puse la vânzare două tipuri de produse. Mai exact, bucureștenii pot cumpăra un mix de fructe, la prețul de 4,99 lei și unul de legume, la prețul de 2,99 lei. În interior se regăsesc aproximativ 2 kilograme de fructe sau legume care au atins cumva maturitatea sau poate chiar au depășit-o. Ce se urmărește prin acest proiect pilot? Ei bine, consucerea Carrefour spune că încearcă să-i îndemne pe români să nu mai facă risipă de hrană. Conducerea recunoaște că fructele și legumele poate nu mai arată la fel de bine, însă au același gust și beneficii recunoscute. Aceste produse trebuie însă consumate imediat.

Cutiile Express Box exprimă viziunea Carrefour România privind combaterea risipei alimentare și promovarea unei alimentații sănătoase sub strategia Act for Food, încurajând consumul de fructe și legume. Este vorba de produse sănătoase, care poate și-au pierdut din atractivitatea vizuală, dar care oferă aceleași caracteristici de gust și calitate, precum și toate beneficiile recunoscute ale acestor alimente. Astfel, le oferim clienților noștri exemple de bune practici de consum, îndemnând la depășirea barierelor psihologice care ne împiedică să alegem fructe sau legume care nu arată fresh. Clienții noștri pot cumpăra aceste produse la preț redus, știind că împreună contribuim la reducerea risipei alimentare” a declarat Alina Gamauf, HR, Corporate Affairs, CSR Director and Executive Committee Board Member, Carrefour România.

Oferta surpriza de la Carrefour pentru romani
Oferta surpriza de la Carrefour pentru romani

Românii, interesați de oferta Carrefour

Proiectul pilot se pare că a avut un real succes, în primele trei zile fiind vândute 250 de astfel de cutii. Dacă românii vor fi în continuare interesați de aceste oferte, atunci proiectul ar putea fi implementat în toată țara.

„Primele răspunsuri ale consumatorilor sunt pozitive, susținute prin epuizarea stocurilor Express Box la scurt timp după expunerea la raft. Ne bucurăm să vedem un interes atât de ridicat și acest lucru ne încurajează să ne gândim la o extindere mai accelerată a programului, care a debutat în prezent doar într-un format pilot”, a adăugat Narcis Horhoianu, Chief Marketing Officer Carrefour România.

Mixul de legume, respectiv fructe se face în fiecare dimineață în cele două magazine, în funcție de produsele disponibile, care se află în punctul lor optim de maturitate, iar componența este diferită în fiecare zi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...