Obiceiul inedit pe care Iulia Vântur l-a adoptat, de când s-a mutat în India. Iubita lui Salman Khan face asta în fiecare zi

Obiceiul inedit pe care Iulia Vântur l-a adoptat, de când s-a mutat în India

A dat România pe India, iar noua viața îi priește de minune fostei vedete de la PRO TV, Iulia Vântur! De când a plecat din țară, aceasta a prins curajul să demareze noi capitole la care nici nu visa pe vremea în care trăia pe plaiuri mioritice. Are un iubit celebru și adorat de numeroase femei și, în plus, s-a lansat pe plan artistic, dând starul unei cariere în muzică, dar și în actorie. Iubita lui Salman Khan este adepta unui ritual care o ajută să strălucească din toate punctele de vedere. Fiecare zi, începe pentru ea cu un obicei pe care îl respectă ca la carte.

Obiceiul inedit pe care Iulia Vântur l-a adoptat, de când s-a mutat în India

Iulia Vântur se bucură din plin de succes în afara țării, însă este conștientă că rezultatele bune nu vin dacă nu există eforturi pe măsură. Prin urmare, fosta prezentatoare a emisiunii Dansez pentru tine de la PRO TV respectă cu strictețe un ritual, care i-a demonstrat în timp că munca își primește răsplata în cele din urmă.

Fosta prezentatoare Dansez pentru Tine, de la PRO TV, se bucură de un succes uriaș în India

Fosta prezentatoare Dansez pentru Tine, de la PRO TV, se bucură de un succes uriaș în India

În cadrul unui interviu pentru revista Unica, iubita lui Salman Khan a vorbit și despre obiceiul de la care nu se abate. “Zilele mele diferă, nu am uun program fix, depinde de proiecte și perioade, am însă un ritual de la care nu mă abat indiferent unde sunt și ce am de făcut: mă antrenez în fiecare zi fizic și verbal”, a dezvăluit fosta vedetă de la PRO TV.

S-a lansat în muzică și actorie

S-a lansat în muzică și actorie, iar cariera ei se bucură de oportunități la tot pasul. În India, Iulia Vântur a prins curaj să demareze proiecte la care nimeni nu se aștepta din partea ei. Și-a fructificat aptitudinile artistice și a învățat o limbă nouă, care ar da bătăi de cap tuturor. Ea comunică cu cei dragi în limba hindi, dar și cântă în această limbă.

“La început mi-a fost mai greu, acum sunt familiarizată cu sunetele. Limba o pot vorbi, doar că mi-e mult mai confortabil să vorbesc în engleză cu oamenii din jur”, a mai spus Iulia Vântur pentru Unica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI