În ce filme a mai jucat Olimpia Melinte, înainte să dea lovitura cu serialul Vlad, de pe Pro TV

Daria Petrescu 04.12.2019, 09:04
În ce filme a mai jucat Olimpia Melinte, înainte să dea lovitura cu serialul Vlad, de pe Pro TV

Olimpia Melinte a devenit unul dintre cele mai îndrăgite personaje, odată cu apariția ei în serialul Vlad. Puțini sunt însă, cei care știu că vedeta a jucat în mai multe filme.

Olimpia Melinte s-a făcut remarcată în mai multe producții

Serialul VLAD, care se difuzează la PRO TV, îi are în rolurile principale pe Adi Nartea (Vlad) și Olimpia Melinte (Eliza).

Frumoasă și atrăgătoare, inteligentă și duplicitară, elegantă, rafinată, Eliza este femeia fermecătoare care constituie inima poveștii.

Într-un interviu pentru protvplus.ro, Olimpia Melinte își descrie personajul: „E un personaj care mi-a dat ceva bătăi de cap la primele întâlniri.

Apoi m-am obișnuit cu Eliza și ușor-ușor, lucrând și cu Jesus (nr. regizorul Jesus del Cerro), am început s-o cunosc.

Cred că dacă n-ar fi el, de foarte multe ori m-aș pierde cumva, în această mare de personaje, de situații”.

Olimpia îl descrie și pe personajul principal al serialului, interpretat de Adi Nartea.

”Vlad cred că e sigur pe el, puternic și fragil. El are o fragilitate pe care o veți descoperi”, spunea interpreta personajului Eliza în urmă cu ceva timp.

Cel mai frumos loc în care a filmat până acum este Grecia

„Portocaras, clar! Acolo a fost foarte frumos și pentru că ne-am sudat ca echipă, cumva, pentru că, până atunci, nu stătusem așa de mult împreună.

Deja lucram împreună, aveam niște secvențe destul de dificile și când am ajuns acolo, în sfârșit, am devenit așa, o mare familie”.

Cine este Olimpia Melinte

Olimpia Melinte a urmat cursurile Colegiului Național de Artă „Octav Bancilă” din Iași. A debutat în rolul Wendla din „Deșteptarea primăverii” de Frank Wedekind.

Cel mai frumos loc în care a filmat până acum este Grecia
Cel mai frumos loc în care a filmat până acum este Grecia

În 2011 a fost aleasă din 250 de actrițe pentru a interpreta rolul Luminiței din filmul Sette opere di misericordia, în regia lui Massimiliano și Gianluca de Serio.

În toamna anului 2013, Olimpia Melinte s-a făcut remarcată la Festivalurile Internaționale de Film de la Toronto, pentru dublul rol jucat în filmul Canibal.

De-alungul timpului, Olimpia a fost văzută în filme precum O lume nouă, Planșa, Draft, Cele ce plutesc sau #Selfie 69.

Olimpia Melinte  a apărut în 2014 pe ecrane în comedia „Selfie” și în filmul de dragoste „Planșa”. Planșa a fost nominalizat la Festivalul Internațional al Filmului de Dragoste de la Mons, Belgia.

Olimpia Melinte a apărut el mai recent film al lui Dan Chișu,  „București Non-stop”.

Sezonul 2 din Vlad, aproape de final

Luni seara, vedeta de la PRO TV a anunțat pe pagina sa de Instagram, câte episoade mai sunt. „Reușește Eliza să-și ducă planul până la capăt? Mai sunt 2 episoade din serialul Vlad, așa că pe mine m-a luat puțin nostalgia. Ne vedem la 20:30”, a fost mesajul postat de Olimpia Melinte, pe contul său oficial de Instagram.

Așadar, luni (9 decembrie), telespectatorii PRO TV pot afla cum se încheie sezonul 2 al serialului Vlad.

Urmăriți Impact.ro și pe