Iulia Vântur joacă într-un film cu o distribuție internațională. Primele imagini cu fosta vedetă PRO TV pe platourile de filmare

Ioana Nechifor 03.09.2019, 18:45
Iulia Vântur joacă într-un film cu o distribuție internațională. Primele imagini cu fosta vedetă PRO TV pe platourile de filmare

A prezentat Știrile la PRO TV, a fost gazda emisiunii Dansez pentru tine la același post tv, a cochetat apoi cu muzica, iar acum își face intrarea în lumea filmului. Iulia Vântur a prins un rol important într-un film de acțiune, în care joacă alături de o distribuție internațională. Vedeta împarte platoul de filmare cu fiul lui Bob Marley. Mai multe despre noul proiect în care fosta cooptată, în materialul următor!

Iulia Vântur, agent secret într-un serial de acțiune

Iulia Vântur face parte din echipa serialului de acțiune “Jack Stall Dead”, filmat și produs în Londra, regizat de Nick Mckinless care a
lucrat la filme importante de la Hollywood precum “Transformers”, “Game of thrones”, “The Fury” sau “Justice League” si de Ali Jacko, multiplu campion mondial la kickbox.

A dat lovitura! Iulia Vântur este agent secret într-un serial de acțiune
Iulia Vântur este agent secret într-un serial de acțiune
Iulia Vântur este agent secret într-un serial de acțiune
Iulia Vântur este agent secret într-un serial de acțiune

Fosta vedetă PRO TV joacă rolul unei agente secrete de top, JO, care lucrează pentru cea mai mare agenție secreta a Guvernului, unde se adună cei mai buni profesioniști ai lumii pentru a soluționa cazuri importante.

“Jo, personajul pe care îl întruchipez este o femeie foarte puternică, super antrenată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombătut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivațională!”, își descrie Iulia Vântur personajul.

Pregătiri intense pentru noul proiect

Pentru acest rol, Iulia Vântur a făcut pregătiri la o tabără militară.

Acolo, ea s-a antrenat fizic foarte mult, a învățat tehnicile de luptă specifice, iar antrenamentele pentru rol le-a făcut cu Daniel Lociccero, considerat antrenorul nr. 1 la Hollywood, care a lucrat pentru producții precum “Mission Impossible”, “Dunkirk” sau “Spiderman”.

Iulia Vântur a făcut pregătiri intense pentru filmul în care joacă

“M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febră musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineața devenise un mare
task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar.

Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele, să accesez acea putere interioara, focusul, disciplină și un munte de motivație. A fost o adevarată lecție.

Așteptam cu entuziasm fiecare zi de filmare. A fost multă munca, dar a meritat 100%. Faptul că profesioniști de top mi-au apreciat munca mi-a dat încredere să continui, să mă perfecționez și să devin mai bună. Rolul de action girl mi se potrivește”, povestește vedeta.

Din distribuția serialului “Jack Stall Dead” mai fac parte, alături de Iulia Vântur, Ali Jacko, Rohan Marley, fiul legendarului Bob Marley și Silvio Simac.

Iulia Vântur, pe vremea când prezenta Dansez Pentru Tine la PRO TV
Iulia Vântur, pe vremea când prezenta Dansez Pentru Tine la PRO TV

În trecut, Iulia Vântur și Ștefan Bănică au prezentat emisiunea de succes, Dansez pentru tine, de la PRO TV.

 

Urmăriți Impact.ro și pe