Oana Zăvoranu, criticată după ce și-a pus noua mașină pe Instagram. ”Îi stă bine lângă gardul ăla?”

Redacția IMPACT 17.02.2020, 15:03
Oana Zăvoranu, criticată după ce și-a pus noua mașină pe Instagram. ”Îi stă bine lângă gardul ăla?”

Oana Zăvoranu a stârnit din nou un val de critici în rândul fanilor după ce și-a expus bolidul de lux pe pagina sa de Instagram. Imediat reacțiile fanilor au început să curgă. Mulți au admirat ”bijuteria” vedetei, în timp ce alții au criticat-o pentru faptul că pune prea mult preț și risipește prea mulți bani pe lucrurile materiale.

Oana Zăvoranu, ținta unui val de critici după ce și-a afișat bolidul de lux pe Instagram

Actrița din ”Sacrificiul” a împărtășit cu fanii săi pe contul de Instagram cum arată Porche-ul său după ce l-a tunat. Investiția care se ridică la o sumă de ordinul zecilor de mii, nu le-a picat prea bine fanilor, care au început imediat să o critice.

”Bani de multe ori nu aduc putere!!!”, ”Era vorba de bani aruncați aiurea, când alții dorm în scări de bloc… ?”, ”Numai bine arată lângă gardul ăla de sârmă?”, ”Dacă aș vinde o haină de-a ta, mi-aș cumpăra casă.. Dar mașina asta!?”, ”Te iau de nevastă Oana”, au fost câteva dintre comentariile postate de vizitatorii paginii de Instagram a vedetei.

oana zavoranu, bolid de lux, instagram
Oana Zăvoranu, ținta unui val de critici după ce și-a afișat bolidul de lux pe Instagram

Însă, în aceeași măsură postarea făcută de Oana Zăvoranu, care a adunat peste 3.000 de like-uri a stârnit și o serie de comentarii pozitive din partea celor care o apreciază. Aceștia i-au urat vedetei să o stăpânească sănătoasă și să nu aplece capul la răutățile oamenilor, deoarece sunt doar geloși.

Oana Zăvoranu s-a mai aflat recent în atenția mass-media după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Alex Ashraf și ar fi început o nouă relație cu colegul său de platou din Sacrificiul, Dorian Popa. Însă, zvonurile s-au dovedit a fi false, chiar Oana confirmând acest lucru. Oana și Alex au devenit soț și soție în vara anului 2016, iar nași le-au fost chiar Mihaela şi Silviu Prigoană. Bruneta a dezvăluit că acesta a reușit să-i fure inima și a făcut-o să creadă din nou în dragoste.

”Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă, şi îmi intra pe geam. Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie”, a declarat Oana Zăvoranu.

Urmăriți Impact.ro și pe