Oana Roman vorbește despre șocul trăit de fiica ei: „Vrea să uite”

Ioana Bucur 18.11.2021, 22:48
Oana Roman vorbește despre șocul trăit de fiica ei: „Vrea să uite”

Anul 2021 a adus una dintre cele mai dificile perioade din viața Oanei Roman. Cu toate astea, a reușit să facă față tuturor greutăților cu care s-a confruntat, de la divorțul de Marius Elisei până la problemele de sănătate ale mamei sale. Astăzi, vedeta a făcut o dezvăluire cutremurătoare despre fiica ei.

Oana Roman, la final de 2021: „A fost un an foarte încărcat”

Viața Oanei Roman este o carte deschisă pentru toți cei care îi urmăresc activitatea pe platformele de social media. Vedeta nu se ferește să se arate cu bune și cu rele, iar această doză uriașă de sinceritate și asumare i-a adus sute de mii de susținători.

Pentru ea și familia sa, anul 2021 a fost „cu de toate”. A divorțat de Marius Elisei, a rămas fără afacerea pe care abia o pusese pe picioare, a fost nevoită să își imagineze restul vieții singură, i-a fost alături mamei ei în momentele în care problemele de sănătate au copleșit-o.

Nu a putut să cedeze, a mers mai departe, cu capul sus, dorind să fie un exemplu pentru fiica sa, Isabela. Apoi, când se aștepta mai puțin, furtuna din jurul ei s-a domolit, iar lucrurile au revenit la normal.

„A fost un an foarte încărcat, un an în care am făcut multe lucruri. Sunt mândră de anul ăsta. E unul dintre anii prolifici. Am început greu, pentru că eram în perioada aia în care am fost singură, în care am divorțat, în care au fost probleme.

Apoi, din martie, aprilie, lucrurile au început să se așeze foarte bine și a intervenit împăcarea, la care nici eu nu mă așteptam. Am avut anul ăsta mai multe vacanțe decât am avut în ultimii zece ani la un loc. Am avut vreo cinci vacanțe anul ăsta deja”, a povestit Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman vorbește despre șocul trăit de fiica ei

„Pentru ea a fost un șoc foarte mare, vrea să uite”

Din păcate, cea mai afectată de despărțirea celor doi a fost tocmai fiica lor, Isaela. Oana Roman a dezvăluit că fetița refuză să își amintească acea perioadă:

„Pentru ea a fost un lucru exraordinar faptul că am reușit să reparăm ceva ce stricasem amândoi. Pentru ea a însemnat foarte mult lucrul ăsta și e mult mai echilibrată, pentru că pentru ea a fost un șoc foarte mare faptul că noi ne-am despărțit. Vrea să uite cumva.

Zilele trecute ne-a spus că tati a fost cu noi de Revelion, dar Marius nu a fost cu noi de Revelion. (…) Ea vrea să creadă că el a fost cu noi. Ea refuză să-și mai amintească de momentele în care noi nu eram împreună”, a dezvăluit vedeta la același post de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...