Problemele pe care le are Oana Roman în vacanța cu Marius Elisei. A făcut totul public

Ana Chivu 01.11.2021, 08:24
Problemele pe care le are Oana Roman în vacanța cu Marius Elisei. A făcut totul public

Oana Roman întâmpină câteve probleme chiar în vacanță. Fosta prezentatoare de televiziune a părăsit meleagurile în speranța unor momente de relaxare alături de partenerul său.

Ce probleme are Oana Roman în vacanță?

Oana Roman a decis să plece alături de partenerul său într-o vacanță scurtă. Desigur că soții s-au bucurat de compania fetiței lor pe care nu voiau nicicum să o lase acasă. Vedeta a fugit de frigul care se înstalează în România și a ales o destinație deosebită.

Cei trei au plecat în Cipru, pentru a se bucura de vreme frumoasă și plajă. Vedetele și-au făcut bagajele, au lăsat treburile deoparte și au părăsit țara. Cea mai încântată este Isa, care nu mai vrea să iasă din piscină. Oana a arătat împrejurimile fanilor de pe rețelele de socializare și le-a povestit cum sunt lucrurile.

Aceștia nu au plecat în vacanță doar în familie, ci se află acolo și cu alți prieteni, iar spre fericirea lor vremea ține cu ei și nu plouă deloc. Bucuria în plus vine din dreptul prețurilor care sunt destul de mici pentru perioada aceasta, a subliniat fosta prezentatoare de televiziune.

„Suntem o gașcă. Vremea este chiar foarte frumoasă”

„Suntem în Cipru cu mai mulți prieteni. Suntem o gașcă. Vremea este chiar foarte frumoasă. Deși se anunța ploaie, din fericire nu plouă. Sunt undeva la 25-26 de grade. Prețurile nu sunt foarte mici în perioada asta.

Apa este căldă, numai bună de baie. Ne-am bălăcit și astăzi, deși sunt valuri. (…) Camerele sunt ca niște căsuțe, cu multă piatră”, le-a spus Oana Roman fanilor săi pe Instagram.

Totul este extraordinar, dar singurul lucru care o face să își bată capul este legat de micuța ei care stă prea mult în apă. Cu toate astea, este conștientă că fetița doar se bucură sincer de lucrurile care îi apar în cale și astfel vede ea o vacanță reușită, toată ziua la soare și în apă.

„Suntem o familie”

Oana mărturisea în urmă cu multe luni că relația dintre ea și fostul soț este una mult mai bună după divorțul oficial. Cei doi au reușit să găsească ulterior un numitor comun.

„Mi se pare că e o normalitate și sunt foarte fericită că putem să avem o relație super ok. Ne-a dus acasă, a stat un pic cu noi. Noi suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți.

Eu sper să rămânem cât mai mult timp așa, să fim prieteni, să putem vorbi, să colaborăm, să o creștem pe Izabela. Își îndeplinește îndatoririle de tată foarte bine, în continuare el mă ajută”, a spus Oana Roman pentru Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe