Dovada că Oana Roman nu o duce deloc rău financiar. Ce avere are vedeta, de fapt

Badea Violeta 27.10.2021, 15:58
Dovada că Oana Roman nu o duce deloc rău financiar. Ce avere are vedeta, de fapt

Oana Roman este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. În ultimul timp, vedeta a câștigat foarte multă popularitate pe reţelele de socializare și a ajuns să câștige bani frumoși din reclamele pe care le face la anumite produse. Mai mult, fiica lui Petre Roman a primit și o moștenire de care foarte puțină lume știe.

Ce avere are Oana Roman

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, a devenit una dintre cele mai influente vedete din România. Fiica lui Petre Roman ține tot timpul legătura cu fanii săi și le povestește tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Datorită acestei notorietăți, vedeta a ajuns să promoveze tot felul de produse și să câștige sume importante din această afacere.

Cu toate astea, Oana Roman mai are și alte surse de venit. Fiica lui Petre Roman a primit și o moștenire de la o mătușa de-a ei. Este vorba despre o casă la Sinaia și o sumă de bani. Timp de patru ani, influencerița s-a luptat prin tribunale,dar abia anul trecut a câștigat procesul și a intrat în posesia acestei moșteniri.

Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a dat-o în judecată pe Mioara Roman, fiindcă aceasta ar fi locuit mult timp într-un imobil care nu era trecut pe numele ei și nu ar fi plătit chirie. După ce a ieșit învingătoare, Oana Roman nu a spus despre ce sumă este vorba, dar a confirmat că a intrat în posesia moștenirii.

„Am câștigat procesul care era total nejustificat. Și mă bucur că după atât de mulți ani, am reușit să învingem. Era legat de o moștenire pe care ei au încercat să o conteste. A durat aproape patru ani. Nu am apucat să o anunț pe mama. Măcar atât am reușit să câștigăm și noi. Un mare merit îl are avocata noastră care s-a implicat. Deocamdată nu ne-am gândit ce facem cu casa!”, a spus vedeta la Antena Stars.

Ce afaceri mai are Oana Roman
Ce afaceri mai are Oana Roman

Ce afaceri mai are Oana Roman

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, mai au o afacere online. Cei doi vând haine și au o mulțime de clienți. De cele mai multe ori, fiica lui Petre Roman promovează produsele prin intermediul rețelelor de socializare.

„După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu. Un magazin online cu haine de calitate, de la rochițe, până la lenjerie modelatoare, de toate mărimile.

Foarte des am fost întrebată pe Instagram sau Facebook de unde îmi cumpăr hainele, motiv pentru care am considerat să deschid acest magazin, dacă tot inspir doamnele cu ținutele mele. Prețurile sunt accesibile, hainele sunt de bună calitate.

Am făcut deja ședința foto și urmează să dau drumul și la site. O să mă dedic foarte mult, o fac cu mare drag”, spunea Oana Roman pentru Click!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...