Oana Roman, scandal de zile mari în aeroport. „I-am zis să cheme Poliția”

Ioana Bucur 05.11.2021, 18:40

O vacanță superbă cu familia s-a încheiat cu clipe de coșmar, chiar înainte de urcarea în avion. Oana Roman a fost implicată într-un scandal de zile mari în aeroportul din Cipru. Vedeta a cerut intervenția oamenilor legii.

Oana Roman a fost implicată într-un scandal uriaș pe aeroportul din Cipru

Cele câteva zile petrecute departe de România, relaxându-se la soare alături de partenerul său, Marius Elisei, și fiica lor, Isabela, au fost pauza de care avea nevoie vedeta, după un an dificil, marcat de divorțul de soțul ei și problemele de sănătate ale mamei sale, Mioara Roman.

Din păcate, toată fericirea acumulată în scurta vacanță a fost parcă ștearsă cu buretele la plecarea spre România. Așa cum face de fiecare dată, Oana Roman și-a ținut următorii la curent cu fiecare pas făcut în vacanță. Din aeroportul din Cipru, vedeta a postat câteva mesaje îngrijorătoare în care explica, fără să dea prea multe detalii, că a fost jignită și umilită de angajații unei companii aeriene.

„Acum ne-am urcat în avion spre casă. Am avut în aeroport cu angajații companiei minunate cea mai îngrozitoare experiență din viața mea de când zbor eu în toată lumea asta.

Vă povestesc mâine când o să fiu mai puțin afectată. Mi-am luat la jigniri și un limbaj, o atitudine care nu credeam că există în lumea asta la o companie care lucrează cu publicul”, a scris Oana Roman pe Instagram, imediat după incident.

Întreaga poveste a fost dezvăluită vineri, în timpul unei emisiuni TV. Oana Roman a povestit calvarul prin care a trecut. A fost nevoită să plătească o taxă suplimentară pentru a se putea îmbarca în avion, pe care a acceptat să o achitate. Scandalul s-a iscat în momentul în care i s-au cerut datele cardului.

Oana Roman, scandal de zile mari în aeroport
Oana Roman, vacanță în Cipru

„Urla ca o descreierată”

Oana a explicat că operațiunea nu s-a făcut la un ghișeu, ceea ce i s-a părut inacceptabil, așa că a refuzat să dea datele cerute. De aici până la ceartă a fost doar un pas. La un moment dat, Oana Roman a cerut intervenția Poliției.

„Eu ar fi trebuit să chem politia, însă nu am vrut sa o panichez pe fiica mea. Mi au cerut datele de la card și i-am zis ca nu pot fi obligata sa dau datele. Au zis ca ma dau jos din avion. În momentul ala, o nebuna a început sa tipe la mine în tot aeroportul.

I-am zis să cheme Poliția și a zis că nu cheamă pe nimeni, că mă dă jos din avion. Deci un avion stătea și ne aștepta. Ne-a jignit că suntem bogați și că facem figuri. I-am explicat că nu suntem bogați, că nu zburăm la clasa 1. Copilul aproape începea să plângă și aia urla ca o descreierată, asa ca am luat atitudine. I-am zis ca nu e ok să se comporte așa. Am încercat să fac o reclamație online”, a povestit Oana Roman la Antena Stars.

În cele din urmă, pentru că micuța Isabela era foarte speriată, Oana a cedat și și-a dat datele, însă a insistat să primească o chitanță, cerere ce ar fi deranjat-o pe angajata liniei aeriene.

„Până la urmă, am plătit, i-am dat datele, iar la sfârșit mi a zis ca îmi da o adeverința de mana. I-am zis ca nu accept asa ceva, astfel ca am mai stat 10 minute pana când mi a adus ceva stampilat. Intr-un final mi-a zis ca nu mai are chef de mine si sa o las în pace ca e obosita”, a explicat Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...