Oana Roman a renunţat la emisiunea de pe Antena Stars. Motivul a fost dezvăluit chiar de vedetă

Stan Filon, Rădulescu Valentin 29.08.2021, 19:27
Oana Roman a renunţat la emisiunea de pe Antena Stars. Motivul a fost dezvăluit chiar de vedetă

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizz-ul românesc. Are mulți urmăritori pe rețelele de socializare, iar vedeta are o relație bună cu fanii ei din online, cărora le răspunde mereu sincer curiozităților acestora. Așa s-a aflat și că Oana Roman a renunțat la emisiunea de la Antena Stars.

De ce a renunțat Oana Roman la emisiunea de pe Antena Stars

Oana Roman a avut parte de multe schimbări în bine, anul acesta. Pe lângă faptul că a slăbit spectaculos și este parcă o altă persoană, s-a împăcat și cu tatăl fetiței sale, iar viața pare că i-a surâs acum fiicei fostului premier Petre Roman.

Un internaut a întrebat-o pe oana Roman ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena Stars, unde participa alturi de fiica sa, Isa. Ei bine, vedeta a răspuns sincer și a spus că a pus capăt colaborării cu emisiunea respectivă, deoarece are alte planuri.

Oana Roman a renuntat la emisiunea de pe Antena Stars
Oana Roman a renuntat la emisiunea de pe Antena Stars

”Colaborarea s-a incheiat”

”Nu, eu si cu Isa nu vom mai fi parte din acel proiect. Incepand cu toamna asta, eu ma voi concentra pe alte proiecte pe care le am, dar colaborarea s-a incheiat”, a spus Oana, pe contul ei de Instagram.

Tot pe internet a primit și o altă întrebare destul de sensibilă. Vedeta a fost întrebată de un internaut dacă ar accepta o infidelitate a soțului său. Aceasta nu a ezitat și a venit imediat cu un răspuns foarte clar, iar din acest răspuns înțelegem că Marius Elisei nu a înșelat-o în perioada în care au fost despărțiți. ”Daca ar avea o relatie cu alta femeie, evident ca nu. Sub nicio forma”, a mai spus Oana Roman.

Toată lumea a fost luată prin surprindere atunci când Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat. Vedeta a spus și care a fost motivul împăcării.

”Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie, ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie doar noi împreună fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau prietenii apropiați.

Toți au aflat și au văzut din postările noastre. Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi. Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe