Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei, dar a spus clar. Asta nu i-ar ierta niciodată

Badea Violeta, Diana Dumitrache 30.08.2021, 07:57

După multe certuri și reproșuri, Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată. Cei doi sunt un exemplu că o despărţire poate întări şi mai mult un cuplu. Iar ei au trecut prin mai multe episoade de acest gen. Fiica lui Petre Roman este o persoană transparentă și le-a împărtășit fanilor săi ce greșeală nu i-ar putea ierta niciodată tatălui fetiței sale!

Ce nu i-ar ierta Oana Roman partenerului său de viață

De la bun început, relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a ținut prima pagină a publicațiilor. Cei doi formează un cuplu controversat, iar orice informație despre viața lor stârnește un mare interes în rândul publicului. Fiica lui Petre Roman este o persoană vocală și ține legătura aproape zilnic cu fanii săi de pe Instagram.

Vedeta a oferit mereu detalii picante legate de relația sa și putem spune că cei doi și-au trăit în văzul tuturor povestea de iubire. Recent, Oana Roman a realizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru fanii săi, iar unul dintre internauți a atins un subiect destul de delicat.

Partenera lui Marius Elisei a fost întrebată dacă ar ierta un bărbat care o lovește. Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a spus că nu ar trece niciodată peste așa ceva. Mai mult decât atât, aceasta a punctat că nicio femeie nu ar trebui să accepte acest lucru.

„Ai ierta un bărbat care te lovește?”, este întrebarea venită din partea unui fan din mediul online.

„Nu! Și nicio femeie nu ar trebui să ierte așa ceva”, a răspuns imediat partenera lui Marius Elisei.

Ce nu i-ar ierta Oana Roman partenerului sau de viata

Oana Roman renunță la emisiunea pe care o avea la Antena Stars

În cadrul aceleiași sesiuni de întrebări și răspunsuri, Oana Roman a dezvăluit că renunță la un proiect important. Așa cum știm, vedeta și fiica ei au făcut parte din reality show-ul „Mămici de pitici cu lipici”, iar acum internauții au fost curioși să afle dacă le vor mai putea pe micile ecrane. Ei bine, partenera lui Marius Elisei a răspuns că ea și Isabela nu vor mai face parte din proiectul respectiv.

„Nu, eu si cu Isa nu vom mai fi parte din acel proiect. Incepand cu toamna asta, eu ma voi concentra pe alte proiecte pe care le am, dar colaborarea s-a incheiat”, a dezvăluit Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...