Oana Roman s-a dezlănțuit la adresa tatălui ei. Petre Roman, făcut praf: ”Copilul ăsta ce vină are?”

Iancu Andreea 24.02.2021, 14:30
Oana Roman s-a dezlănțuit la adresa tatălui ei. Petre Roman, făcut praf: ”Copilul ăsta ce vină are?”

Oana Roman a lansat un atac dur la adresa tatălui ei, Petre Roman. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care este extrem de furioasă pe tatăl său, care a făcut recent un gest neașteptat. După o perioadă extrem de tumultoasă, marcată de divorțul de fostul său soț, Marius Elisei, Oana pare să nu își găsească alinarea nici măcar în sânul familiei.

Gestul lui Petre Roman care a făcut-o pe fiica sa, Oana Roman, să izbucnească pe internet

Viața Oanei Roman este un carusel de emoții, așa cum chiar ea declara recent într-o postare pe Instagram. De la fericire la lacrimi, fiica fostului premier Petre Roman, se confruntă cu o perioadă extrem de grea în viața ei. Oana încă se resimte după divorțul recent de Marius Elisei, alături de care a petrecut șase ani de zile. Totodată, mama sa, Mioara Roman, se confruntă cu probleme serioase de sănătate, iar ea și sora mai mare sunt singurele care îi sunt sprijin în această perioadă. Una peste alta, nici la capitolul afaceri nu strălucește, perioada pandemiei afectând-o inclusiv pe ea. Cu toate acestea, un eveniment fericit i-a readus pentru câteva clipe zâmbetul pe buze.

În urmă cu câteva zile, Oana și Marius au aniversat-o pe micuța lor, Isabela, care a împlinit șapte anișori. Deși nu au putut să organizeze o petrecere ca odinioară, cei doi părinți proaspăt divorțați nu au lăsat ca ziua să treacă fără distracție. Totuși, chiar și acest eveniment a lăsat-o pe Oana Roman cu un gust amar, după ce tatăl său și bunicul Isei, Petre Roman, a uitat de ziua nepoatei sale. Vedeta a vorbit deschis despre această situație și și-a exprimat nemulțumirea în mediul online.

De când am venit din vacanță, am trecut printr-un carusel de emoții. Am semnat actele de divorț, după care s-a îmbolnăvit cățelul, apoi mama, care are iar probleme de sănătate. Dar la ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră. Și când nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: de ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer? Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost lângă ea nici unul! În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, nici un bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni. Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiica bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?, a povestit Oana Roman într-un Instastory.

Oana și Marius Elisei, fostul său soț, au sărbătorit ziua fiicei lor, Isabela
Oana și Marius Elisei, fostul său soț, au sărbătorit ziua fiicei lor, Isabela

Ce spune Petre Roman despre relația cu micuța Isabela

Chiar dacă a omis ziua de naștere din acest an a nepoatei sale, Petre Roman susține că are o relație bună cu aceasta. De altfel, și Oana a recunoscut că fiica ei îl adoră pe bunicul său, de care se simte extrem de apropiată. Prezent în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, fost premier a povestit că se înțelege bine cu nepoata sa, însă nu a avut numai cuvinte de laudă și despre fiica lui, Oana.

Cu Isabela m-am văzut de mai multe ori, am o relație bună cu ea. Câteodată Oana este un om drept, dar e și impulsivă. Așa e firea ei. Acum trei săptămâni mi-am văzut nepoțica, a spus Petre Roman, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...