Cum au fost surprinși împreună Oana Roman și Marius Elisei la doar câteva zile după divorț. Imaginea a fost făcută publică

Stan Filon 21.02.2021, 15:59
Cum au fost surprinși împreună Oana Roman și Marius Elisei la doar câteva zile după divorț. Imaginea a fost făcută publică

Oana Roman și Marius Elisei au fost din nou împreună, la câteva zile după pronunțarea divorțului dintre ei. Cei doi părinți au fost nevoiți să se vadă din nou, deoarece fiica lor, Isa, a împlinit frumosa vârstă de 7 ani. A fost petrecere mare, cu mulți invitați.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună

Isa a împlinit 7 ani pe data de 20 februarie, iar Oana Roman i-a promis o petrecere de zile mari, așa că s-a ținut de cuvânt. A invitat mai multe mămici din show-bizz care au venit cu micuții lor să o sărbătorească pe fiica Oanei Roman.

A fost petrecere și voie bună, chiar dacă printre invitați s-au aflat și vedete care s-au certat ca la ușa cortului, recent. Securea războiului a fost îngropată cu această ocazie, iar mămicile au făcut pace de dragul copiilor, care se înțeleg de altfel de minune.

Oana Roman si Marius Elisei, din nou impreuna
Oana Roman si Marius Elisei, din nou impreuna

Cei doi au petrecut la ziua fiicei lor, care a împlinit 7 ani

Vorbim despre Sânziana Buruiană și Elena Ionescu, care au îngropat cu acest prilej securea războiului cu Oana Roman și Cristina Șișcanu.

”Mămicile s-au împăcat de ziua Isabelei, pentru că cei mici se înțeleg foarte bine. Nu merită să ținem supărarea”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click! A fost muzică, copiii au dansat și s-au distrat, mai ales că au avut și un spțiu foarte generos.

Petrecerea a avut loc la Magic Place, locul de joacă deținut de Brigitte Pastamă, bună prietenă cu Oana Roman. Marius Elisei s-a distrat și el alături de fetița sa, dar și de ceilalți invitați. Au făcut poze, au cântat împreună și au dansat.

La petrecere au fost prezente și Deea Maxer și Gabriela Cristea. Marile absente la evenimentul pus la cale de Oana Roman a fost mama acesteia, Mioara Roman, care se recuperează încă după operația complicată la care a fost supusă, dar și Catinca Roman, cealaltă fiică a fostului premier Petre Roman. Nici acesta nu a fost prezent, știind că între fostul premier și fiica sa este o relație complicată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...