Oana Roman e la pământ. Vedeta a recunoscut prin ce trece de câteva luni. „S-au adunat foarte multe”

Iancu Andreea 24.02.2021, 08:01
Oana Roman e la pământ. Vedeta a recunoscut prin ce trece de câteva luni. „S-au adunat foarte multe”

Viața Oanei Roman este un adevărat carusel în ultima perioadă. Vedeta trece prin momente dificile de câteva luni, iar unele dintre acestea nu s-au încheiat. Proaspăt divorțată de fostul său soț, Marius Elisei, cu o mulțime de alte pierderi în afaceri și o mamă extrem de bolnavă, Oana Roman e la pământ. Ce spune vedeta despre toate întâmplările recente din viața ei.

Oana Roman a ajuns la pământ. Vedeta a mărturisit cum resimte perioada recentă

Viața ne oferă mereu lecții, iar Oana Roman pare să știe foarte bine acest lucru. Vedeta s-a confruntat recent cu una dintre cele mai dificile perioade, după ce la finalul anului trecut a anunțat că divorțează de tatăl Isabelei. Cei doi au luat această decizie după aproape 6 ani de mariaj, timp în care cuplul s-a mai aflat pe punctul de a pornit pe drumuri separate. Deși mulți credeau că lucrurile se vor îndrepta către o împăcare, în urmă cu o săptămână cuplul a semnat actele de divorț în fața notarului. Chiar dacă separarea a fost una amiabilă, Oana Roman este la pământ. Vedeta trece prin momente dificile, de la agonie la extaz și viceversa.

Oana a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram cum se simte în ultima vreme. Vedeta a dezvăluit că se învârte într-un cerc vicios, viața ei căpătând numeroase nuanțe de gri, printre numai câteva albe. Deși a serbat alături de Marius ziua micuței Isa, acesta este singurul motiv de bucurie recent pentru fiica lui Petre Roman. Oana se confruntă cu o situație dificilă cu mama sa, Mioara Roman suferind de o formă severă de Parkinson și având nevoie de o nouă intervenție chirurgicală. Totodată, nici la capitolul afaceri vedeta nu excelează, anul debutând și aici cu o pierdere.

De când m-am întors din vacanță, în afara de ziua Izei, am trecut printr-un carusel de emoții îngrozitor de extreme, de la o extremă la alta. S-au întâmplat foarte multe, am semnat și actele de divorț, am pierdut un deal, se mai întâmplă, s-a îmbolnăvit câinele, am avut probleme cu mama. S-au adunat foarte multe. Asta m-a făcut foarte serios să mă gândesc la tot ce se întâmplă în viața mea și la cei din jurul meu. M-am gândit și la oamenii din jurul meu pe care nu i-am ales întotdeauana cu grijă și nu cred că sunt singură, a spus Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman trece și ea prin momente dificile din pricina stării de sănătate
Mioara Roman trece și ea prin momente dificile din pricina stării de sănătate

Mioara Roman, mama Oanei, se confruntă cu probleme de sănătate

În urmă cu o lună de zile, Oana Roman și mama sa ajungeau la unul dintre spitalele private de renume din București pentru o intervenție chirurgicală. Deși se luptă cu diagnosticul de Parkinson de ceva vreme, Mioara Roman are și alte afecțiuni care i se adaugă acesteia. Oana le povestea internauților în urmă cu mai multe săptămâni că mama sa a suferit o intervenție laparoscopică în care i s-a înlăturat colecistul, după ce s-a confruntat cu probleme.

Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă, spunea atunci Oana Roman pe InstaStory.

Totuși, recent, o nouă intervenție chirurgicală este necesară mamei vedetei, care se confruntă cu alte probleme de sănătate. Oana a mărturisit că este nevoie inclusiv de tratament cu antibiotic.

Din păcate trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic, a spus Oana Roman pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...