EXCLUSIV. Mioara Roman, abandonată la greu de Petre Roman. “Nu a venit la spital, nu a ajutat-o în niciun fel”

Oana Pascaru 14.02.2021, 18:36

Mioara Roman a fost căsătorită timp de 34 de ani cu fostul premier al României, Petre Roman. În urmă cu 14 ani, el însă a părăsit-o, de dragul solistei Silvia Chifiriuc, pentru care a recunoscut că făcuse o mare pasiune. Deși Mioara și Petre au o fiică împreună, pe Oana Roman, iată că politicianul este preocupat mai degrabă doar de actuala lui familie, și nici măcar la greu nu le-a sărit în ajutor. Catinca Roman ne-a spus, în exclusivitate pentru impact.ro: ”Petre Roman nu a venit la spital, nu a ajutat-o în niciun fel pe mama.”

Catinca Roman: “Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel, eu și cu Oana am scos-o din spital”

După ce au împărțit și bune și rele, aproape patru decenii, și l-a susținut în politică, iată că Petre Roman a dat-o uitării pe Mioara Roman, după divorțul lor, din 2007. În 2009, Petre Roman s-a căsătorit cu artista Silvia Chifiriuc cu care are un băiețel, astfel că toată atenția lui este doar pentru actuala familie. Nici măcar în urmă cu o lună și jumătate, când Mioara Roman a suferit o intervenție chirurgicală abdominală grea, Petre nu s-a grăbit s-o ajute.

Contactată de reporterii impact.ro, Catinca Roman, fiica vitregă a lui Petre Roman, ne-a declarat, cu tristețe: “Petre nu a venit la spital la mama, nu a ajutat-o în niciun fel, eu și cu Oana am scos-o din spital. Mama se simte mai bine după operația de colectist, nu a mai avut probleme. A ținut primele două săptămâni regim, exact imediat după operație, a mâncat brânzeturi degresate, pâine prăjită, iaurturi, dar totul era cântărit. Mănâncă mai multe mese acum, dar mici. În urma intervenției chirurgicale, medicii au decis ca, după o lună, să meargă la control pentru ca totul să fie bine. Chiar dacă a trecut de acele momente dificile, mama este atentă în continuare la alimentație și ia medicamentele pe care doctorii i le-au prescris”. Mioara Roman se confruntă însă și cu alte probleme de sănătate, fiind diagnosticată și cu Parkinson.

EXCLUSIV. Mioara Roman, abandonata la greu de Petre Roman.
Mioara Roman si Petre Roman

Mioara Roman, despre despărțirea de fostul soț: ”Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici măcar să mă sune!”

Mioara Roman a făcut mărturisiri de suflet, într-un interviu pentru B1 TV, după divorțul de Petre Roman: ”În 34 de ani de căsătorie o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici macăr să mă sune! Nici cu fetele noastre nu se află în relații apropiate”.

Dar și Oana Roman, fiica lui Petre Roman, este supărată pe celebrul ei tată, care a dat-o uitării, după căsătoria cu Silvia Chifiriuc: ”Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împrejurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales. Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua nepoatei sau de Crăciun. Nu mi-a dat niciun mesaj de Crăciun, nici de Revelion, nici de ziua mea, de Sf. Ion. Mai mult nu am ce să spun, trageți voi concluziile”, a povestit Oana Roman, într-un interviu pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe