Oana Roman, fotografie de colecţie cu mama sa. Cum arăta Mioara Roman în tinereţe: „Superbă era”

Andreea Bisinicu 25.01.2021, 21:04
Oana Roman, fotografie de colecţie cu mama sa. Cum arăta Mioara Roman în tinereţe: „Superbă era”

Oana Roman, fotografie de colecţie cu mama sa. Cum arăta Mioara Roman în tinereţe. Vedeta de la Antena Stars a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram imagini de colecție cu cea care i-a dat viață. Cum se simte mama Catincăi și a Oanei Roman după operația suferită miercuri, 20 ianuarie. Femeia a fost externată din spital. Care este starea ei de sănătate actuală.

Cum arăta Mioara Roman în tinereţe, imagine de colecție

Oana și Catinca Roman au trecut prin momente dicile, în ultimele săptămâni. Mama lor, Mioara Roman, a fost transportată de urgență la spital, în urmă cu o săptămînă, unde a suferit o intervenție laparoscopică. Femeia de 80 de ani suferă de Parkinson de mulți ani, iar de data aceasta starea ei de sănătate s-a înrăutățit, medicii sfătuindu-i familia că trebuie operată deîndată. Oana Roman a anunțat, pe Instagram, că mama ei a fost externată din spital și că se simte mai bine.

„La ora 12:00 mă duc să o iau pe mama de la spital și să o aduc acasă, pentru că este foarte bine și este totul în regulă și sunt foarte mulțumită că e totul gata”, le-a împărtășit Oana Roman fanilor de pe Instagram, acum câteva zile.

Mai mult de atât, soția lui Marius Elisei a fost copleșită de emoții și a devenit nostalgică, atunci când a început să răsfoiască fotografii vechi, de când era mama ei foarte tânără. Astfel, vedeta Antena Stars a dat peste o poză de colecție cu Mioara Roman, pe care nu avea cum să nu o împărtășească admiratorilor ei de pe rețelele de socializare. În imagine o putem vedea pe Mioara Roman alături de sora ei. Elegantă și distinsă, îmbrăcată cu o rochie diafană, mama designerului Catinca Roman arată fabulos, cu un trup silfid, ca tras prin inel.

Oana Roman a postat pe Instagram o imagine de colectie cu Mioara Roman și sora ei, cand erau tinere
Oana Roman a postat pe Instagram o imagine de colectie cu Mioara Roman și sora ei, cand erau tinere

Mioara Roman a fost externată din spital, după operația laparoscopică suferită săptămâna trecută

Oana Roman nu și-a putut conteni entuziasmul atunci când a auzit că mama sa este înafara oricărui pericol și a fost sunată de către cei de la spital, ca să meargă să o poată aduce acasă. Ca de fiecare dată, vedeta de la Antena Stars și-a ținut la curent admiratorii de pe rețelele sociale despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Chiar înainte de plecare, fiica fostului premier al României Petre Roman le-a spus fanilor că mama ei se simte mai bine și abia așteaptă să o vadă, din nou, acasă alături de ea și micuța Isabela.

„Gata, dragilor, am plecat să o iau pe mama acasă și sunt foarte bucuroasă, pe lângă faptul că mă duc să o iau acasă, că astăzi e mai cald și nu e gerul ăla îngrozitor care ne-a înnebunit. Sunt 8 grade, e soare, e frumos, mă duc să o iau pe mama și apoi toată ziua o să am filmări pentru emisiunea „Mămici de Pitici, cu Lipici” de la Antena Stars. Filmăm de zor lucruri interesante și o să vă arăt și vouă”, a declarat Oana Roman pe InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI