Clipe grele pentru Oana Roman. Ce s-a întâmplat cu fiica ei

Andreea Bisinicu 12.01.2021, 17:13
Clipe grele pentru Oana Roman. Ce s-a întâmplat cu fiica ei

Clipe grele pentru Oana Roman. Ce s-a întâmplat cu fiica vedetei, Isabela. Se pare că micuța Iza nu se simte foarte bine și de aceea a fost dusă de urgență la spital, de către tatăl său, Marius Elisei. Ce simptome are Isabela și cum se simte acum.

Clipe grele pentru Oana Roman. Ce a pățit fiica ei Iza

Ce s-a întâmplat cu fiica Oanei Roman. Oana Roman trece prin momente cumplite. Fetița ei, Isabela, este bolnăvioară. Micuța a făcut frisoane și febră luni, 11 ianuarie. Tatăl fetei, Marius Elisei, este și el îngrijorat de starea de sănătate a fiicei sale, fiind cel care s-a dus cu ea marți, 12 ianuarie, la spital, pentru a-i face o serie de analize copilei în vârstă de șase ani.

Momentan, fiica Oanei Roman se află sub tratament medical. Se pare că micuța Iza ar avea probleme la stomac, dar vedeta așteaptă cu sufletul la gură rezultatul analizelor fetiței sale.

„Ieri (n.r. – luni) când am ajuns acasă, Iza a făcut febră și nu am știut de ce. A continuat să facă febră și azi-noapte și astăzi. Astăzi a fost la spital cu tatăl ei, pentru că ultima oară fusesem eu cu ea și nu ne putem duce amândoi. I-au făcut câteva analize și se pare că este ceva la stomăcel, dar nu știm exact ce. Încă nu sunt gata toate analizele. Acum este sub tratament, sperăm că o să fie mai bine”, le-a spus Oana Roman adimatorilor săi, într-un InstaStory.

Ce a patit micuta Isabela si de ce a ajuns la spital
Ce a patit micuta Isabela si de ce a ajuns la spital

Ce lovitură a primit Oana Roman de ziua ei de nume

Oana Roman nu are nicio zi de liniște, în ultima perioadă. Cu toții știm că fiica fostului premier al României Petre Roman se luptă prin tribunale cu Oana Zăvoranu, pe care a dat-o în judecată ca să nu-i mai folosească niciodată numele în public. Se pare că demersul Oanei Roman a fost respins de judecători. De ce? Explicația e destul de simplă.

Oana Roman a cerut emiterea unei ordonanțe prezidențiale, care poate avea trecere doar în cazuri speciale, precum cele care se referă la minori disputați în cazul unui divorț, executări silite ori alte cazuri grave. Vedeta a explicat reporterilor playtech-impact.ro cum a primit această lovitură fix în data de 7 ianuarie, de Sfântul Ioan, de ziua ei de nume:

„Astăzi e ziua mea și că atare mă îndeletnicesc doar cu lucrurile plăcute…pentru celelalte probleme discutam cu alta ocazie”, a spus fiica lui Petre Roman, în exclusivitate pentru redacția playtech-impact.ro

Oana Roman si Marius Elisei divorteaza dupa sase ani de casnicie
Oana Roman si Marius Elisei divorteaza dupa sase ani de casnicie

Oana Roman și Marius Elisei divorțează

Nu mai e niciun secret că Oana Roman divorțează de soțul ei, Marius Elisei, după șase ani de căsnicie. Cei doi au avut o relația tumultoasă, cu suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului, s-au mai certat și s-au mai împăcat, însă de data aceasta separarea care a avut loc cu doar câteva zile înainte de Crăciun 2020 este una definitivă. Ce doi vor păstra o relație amiabilă de dragul micuței Isabela, fiica lor de șase ani.

„Eu cred că intersul principal e ca Iza să se dezvolte cum trebuie și ea a înțeles. Au fost multe discuții de-a lungul timpului. Pe undeva s-a umplut și s-a depășit limita. Pasiune și iubire ca la început nu mai sunt, după niște ani. Importante sunt prietenia, complicitatea, respectul. Când se duc astea e problema. Se rupe nu când nu mai e pasiune, se rupe când nu mai e baza, fondul. Cred că într-o relație conteză mai mult decât orice”, a declarat Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe