Oana Roman, despre bătaia primită de la Mioara Roman. Motivul, unul neaşteptat: “A fost una serioasă”

Badea Violeta 18.08.2021, 10:13
Oana Roman, despre bătaia primită de la Mioara Roman. Motivul, unul neaşteptat: “A fost una serioasă”

Oana Roman a declarat de foarte multe ori că a fost bătută în copilărie. Vedeta a povestit, în urmă cu ceva timp, că a trecut prin momente cumplite și a dezvăluit că a suferit din cauza lipsei de afecțiune din partea tatălui ei, Petre Roman. În schimb, Mioara Roman a lovit-o o singură dată cu o palmă. Iată ce dezvăluiri a făcut Oana Roman!

Oana Roman a vorbit despre bătaia primită de la Mioara Roman

Oana Roman nu s-a ferit niciodată să vorbească despre momentele grele prin care a trecut în copilărie. De această dată, vedeta a dezvăluit că mama sa a lovit-o o singură dată, fiindcă a avut un comportament nepotrivit față de bona sa.

„Aveam o guvernantă. O iubeam pe Cici din toată inima mea și din tot sufletul meu. Într-o zi, nu știu din ce motiv, i-am vorbit pe nas și mama m-a auzit. M-a luat deoparte, mi-a dat una și mi-a spus așa: „Tu, deocamdată, ești un nimeni, ești un copil, iar această femeie…

Datorită ei ești călcată, spălată, mâncată, îngrijită. Ea muncește cinstit și cu onoare. Există doar meserii bine sau prost făcute și nu contează ce faci, ci cum faci. Contează să faci foarte bine ceea ce faci, oricare ar fi lucrul acela.”, a declarat Oana Roman în podcast-ul lui Mihai Morar.

Oana Roman si fiica sa
Oana Roman si fiica sa

Oana Roman, dezvăluiri despre vacanțele cu mama sa

Recent, Oana Roman a fost plecată într-o vacanța de vis, departe de România, în Coasta de Azur. Vedeta a profitat de ocazie și a dus-o pe micuța Isabela la o cafenea. Oana a postat o fotografie pe o rețea de socializare și a făcut o dezvăluire emoționantă. Vedeta a mărturisit că, în urmă cu 30 de ani, a fost cu Mioara Roman exact în același loc.

„Cu ISA mea la o cafea pe terasa @negrescohotel. În același loc fix acum 30 de ani am băut cu mama o cafea și am descoperit atunci Coasta de Azur și acest hotel de legendă. Sunt tare emoționată că am revenit aici la rândul meu cu fiica mea! Tradiția merge mai departe”, a scris Oana Roman, pe pagina sa oficială de Instagram.

Fanii au reacționat imediat și i-au apreciat fotografia. De asemenea, comentariile de admirație au curs neîncetat, inclusiv Marius Elisei, rămas în țară, a ținut să-i scrie un simplu, dar profund: „Vă iubesc”.