Oana Roman, amintire emoţionantă cu Mioara Roman. Unde se aflau cele două în urmă cu 30 de ani: “Ce sentiment frumos”

Ioana Bucur 02.07.2021, 21:34
Oana Roman, amintire emoţionantă cu Mioara Roman. Unde se aflau cele două în urmă cu 30 de ani: “Ce sentiment frumos”

Oana Roman, amintire emoţionantă cu Mioara Roman. Unde se aflau cele două în urmă cu 30 de ani. La scurt timp ce s-a împăcat cu Marius Elisei, fiica fostului premier a plecat într-o vacanță fabuloasă.

Oana Roman, amintire emoţionantă cu Mioara Roman

Începutul anului 2021 nu a fost deloc ușor pentru Oana Roman: divorțul de Marius Elisei, problemele de sănătate ale mamei sale, izolarea de prieteni, pierderea business-ului pe care îl pusese pe picioare împreună cu fostul său partener. Acum, lucrurile par să se fi schimbat complet. De când s-a produs marea împăcare, Oana radiază de fericire. Vedeta a plecat departe de România, împreună cu fiica sa, în locul ce îi este cel mai aproape de suflet.

Așa cum și-a obișnuit deja cei peste 250 de mii de urmăritori de pe Instagram, Oana Roman postează zilnic momente inedite din vacanța fabuloasă din Coasta de Azur. Împreună cu micuța Isabela, vedeta și-a dorit să ducă mai departe tradiție de familie. Oana Roman, amintire emoţionantă cu Mioara Roman. Unde se aflau cele două în urmă cu 30 de ani:

„Cu ISA mea la o cafea pe terasa @negrescohotel. În același loc fix acum 30 de ani am băut cu mama o cafea și am descoperit atunci Coasta de Azur și acest hotel de legendă. Sunt tare emoționată că am revenit aici la rândul meu cu fiica mea! Tradiția merge mai departe”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Postarea i-a emoționat și pe admiratorii săi, care nu au ezitat să apese butonul de Like și trimițându-i mesaje de încurajare. Printre cei care au comentat a fost și Marius Elisei, rămas în România. Bărbatul a scris un simplu „Vă iubesc” urmat de mai multe inimi.

Oana Roman, amintire emoţionantă cu Mioara Roman
Oana Roman și fiica sa

Oana Roman, replici dure cu fanii

Imaginile postate de Oana Roman din Cannes, o destinație de lux, a stârnit revolta unor internauți. O urmăritoare a reușit să o enerveze la culmea pe Oana Roman, care nu s-a mai abținut și a reacționat. Pentru că a fost acuzată că ar fi mers gratuit în această destinație scumpă, vedeta a reacționat dur.

Tot pe moca, tot pe moca?, i-a scris în mod răutăcios urmăritoarea.

Ești proasta și rea. Moca sa te duci tu la Dalga. Eu la Cannes vin pe banii mei! Când oi putea si tu, mai vorbim! 😉, i-a răspuns Oana Roman.

Când o sa ajung sa am contracte și oferte de postări pe bani sau barter pe Coasta de Azur o anunț eu pe doamna. Nu mai am mult pana sa reușesc și asta, sa vezi atunci haterii. Pup 🤗, a mai completat vedeta, după ce mai mulți fani i-au luat apărarea în acest conflict.