Mesajul impresionant pe care Oana Roman l-a primit din partea soțului ei. Declarație de dragoste în văzul tuturor

Stan Filon 06.08.2021, 08:43
Mesajul impresionant pe care Oana Roman l-a primit din partea soțului ei. Declarație de dragoste în văzul tuturor

Fanii sunt în delir, după ce au văzut mesajul impresionant pe care Oana Roman l-a primit din partea soțului ei! Oana Roman și Marius Elisei se iubesc mai mult ca niciodată! Cel puțin așa se vede din comportamentul pe care îl au unul față de celălalt. Divorțul parcă i-a adus împreună!

Mesajul impresionant pe care Oana Roman l-a primit din partea soțului ei

Oana Roman și Marius Elisei se iubesc din nou și nu le este rușine s-o arate. De data aceasta, el a fost cel care și-a făcut cunoscute sentimentele, pe o rețea de socializare, în văzul tuturor fanilor care sunt în delir. Nici Oana Roman nu s-a lăsat mai prejos.

”Vreau să te protejez de toate necazurile, de toate adversitățile, de toate problemele. Vreau să fii fericită, să fim fericiți împreună. Te iubesc”, i-a spus Marius Elisei Oanei Roman. Fiica lui Petre Roman nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns imediat partenerului său de viață. A fost scurtă și la obiect: ”O faci deja”, au fost cuvintele Oanei Roman, însoțite de mai multe inimioare.

Mesajul impresionant pe care Oana Roman l-a primit din partea sotului ei
Mesajul impresionant pe care Oana Roman l-a primit din partea sotului ei

Sunt din ce în ce mai îndrăgostiți

Oana Roman și Marius Elisei se iubesc de parcă nici nu zici că au trecut printr-un divorț. Ba au stat și departe unul de celălalt, o vreme. În această perioadă, Oana Roman a declarat război kilogramele în plus, reușind să slăbească destul de mult.

Când totul părea pierdut, cei doi au început să se vadă din nou, din ce în ce mai des, iar anunțul împăcării a surprins plăcut pe toată lumea. Acum sunt de nedespărțit și fac totul împreună. Cei doi au și o afacere împreună, un magazin online, de unde foarte multe doamne din București aleg să-și cumpere rochițe.

Totul merge foarte bine între Oana Roman și Marius Elisei încât în luna septembrie cei doi vor ajunge din nou în biserică, acolo unde își vor reînnoi jurămintele, asta deoarece nu au avut o dezlegare a cununiei atunci când au divorțat, de parcă ar fi știut că se vor împăca. În aeeași zi, Marius Elisei își va sărbători și ziua de naștere, ocazie cu care cei doi vor organiza o petrecere pentru familie și prietenii apropiați.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...