Scandal uriaş. Cine a şters, de fapt, poza indecentă cu Oana Roman şi Marius Elisei

Iancu Andreea, Mihai Ianoși 26.07.2021, 15:11
Scandal uriaş. Cine a şters, de fapt, poza indecentă cu Oana Roman şi Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei trăiesc o poveste de iubire ca în filme. După ce aceștia și-au spus adio în urmă cu doar câteva luni, când cuplul divorța, acum cei doi foști soți au revenit la gânduri mai bune și par să aibă o relație mai sudată ca oricând. După ce mai multe imagini cu Oana și Marius dezvăluiau că cei doi au gesturi intime unul față de altul, acum un scandal uriaș a izbucnit. Mulți internauți s-au întrebat cine a șters poza indecentă cu Oana Roman și Marius Elisei, care a dispărut de pe contul de socializare al vedetei. Cea care a făcut lumină în acest caz a fost chiar Oana, care a vorbit deschis despre cele întâmplate.

Cine a șters, de fapt, poza indecentă cu Oana Roman și Marius Elisei

În urmă cu câteva zile, pe contul Oanei Roman a apărut o fotografie în care Marius Elisei apare dezbrăcat. Totuși, imaginea nu mai poate fi urmărită în prezent pentru că aceasta a fost ștearsă rapid de pe Instagram-ul vedetei. Pentru că internauții analizează atent viața familiei celor doi în mediul online, aceștia au reacționat rapid la vederea imaginii. De asemenea, având în vedere că mulți s-au întrebat cine a șters, de fapt, poza indecentă cu Marius Elisei, Oana Roman a răspuns, oferind explicații.

Fiica lui Petre Roman a vorbit recent despre imaginea în care fostul său soț apare gol pușcă. Fotografia strânsese deja o mulțime de comentarii și aprecieri în momentul în care a dispărut brusc de pe internet. Mulți au considerat că vedeta este cea care a decis să o șteargă, însă, în realitate, Oana Roman a recunoscut ce s-a întâmplat cu adevărat.

Frumoasă scena cu Marius. Părea dintr-un film bun de dragoste! Nu contează decât armonia și înțelegerea voastră! Comentariile sunt răutăcioase. Arăți bine și asta este tot ce contează. Multă fericire și înțelegere! Nu trebuiau șterse imaginile…Nu era nimic compromițător, i-a transmis cineva vedetei.

Oana a răspuns sincer și a dezvăluit faptul că Instagram-ul a șters imaginea în urma raportărilor date de către utilizatori.

Mai sunt și oameni care înțeleg. Au umor și inteligență. Și sunt mulți…Nu am șters eu. S-au dat atâtea reporturi încât mi-a șters Instagram-ul, a scris vedeta.

Cine a șters, de fapt, poza indecentă cu Oana Roman și Marius Elisei de pe internet
Mesajul Oanei Roman pentru un urmăritor

Care este relația dintre cei doi foști soți

Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu, după ce aceștia au fost despărțiți aproape o jumătate de an. La doar cinci luni de la divorț, foștii soți formează din nou o familie, chiar dacă nu și în acte. Vedeta recunoștea că a fost un pas bine analizat, dar în prezent cuplul funcționează mai bine ca oricând. Și pentru că fanii celor doi se gândesc deja la nuntă, Oana Roman a făcut câteva clarificări cu privire la acest pas. Cuplul și-a mai reînnoit jurămintele în acest mod în urmă cu patru ani, când aceștia au mers în fața preotului și apoi au sărbătorit alături de cei dragi.

Nu va exista nicio nuntă! Lumea a înțeles greșit, noi nu ne căsătorim pe 24 septembrie, de ziua lui Marius Elisei. Noi vom merge la Biserică, ne vom reînnoi jurămintele și atât. Acum patru ani, tot de ziua lui Marius, am mers la Biserică, ne-a citit preotul câteva rugăciuni, cinci minute, iar apoi am mers la petrecere. Așa vom face și în acest an, nu e vorba, repet, de nicio căsătorie. Noi suntem căsătoriți la Biserică, nu facem acum nici logodnă ci doar ne reînnoim jurămintele, a spus Oana Roman în exclusivitate pentru fanatik.ro.