Oana Roman are o nouă meserie. Schimbarea curajoasă pe care a făcut-o vedeta acum: “La mine e dictatură”

Badea Violeta 20.06.2023, 14:24

Oana Roman, în vârstă de 47 de ani, are o nouă meserie. Vedeta este foarte fericită și mulțumită de drumul pe care l-a ales. În cadrul unei emisiuni TV, fiica lui Petre Roman a vorbit sincer și deschis despre noua ei ocupație, dar și despre oamenii care nu încetează să o critice, indiferent de ce ar face.

Oana Roman, despre noua ei meserie. Mărturisirile sincere ale vedetei

Oana Roman a fost invitată, de curând, în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, unde a vorbit deschis despre noile ei pasiuni, dar și despre oamenii care încă nu îi dau pace, ba chiar după spusele ei, de cel puțin 30 de ani tot mai apar persoane care o jignesc sau o ironizează, însă vedeta nu bagă în seamă gurile rele.

Recent, fiica lui Petre Roman a devenit un influencer și are o comunitate impresionantă pe internet pe care o apreciază enorm, acolo unde promovează diverse produse de make-up sau cosmetice.

Mulți o îndrăgesc foarte mult pe vedetă, însă sunt și internauți care o critică. Totuși, influencerița s-a obișnuit cu comentarii răutăcioase și nu mai bagă în seamă nimic din ce aude sau citește.

”De mine se iau de 30 de ani oamenii…zilnic. Oricum, orice fac pic în gura lumii, dar asta e bine, înseamnă că exist. Uneori răspund, alteori nu, depinde ce chef am, de multe ori chiar ignor total, le dau block.

La mine pe rețelele sociale este dictatură, dar ca să fac ordine…când se întrece măsura și limbajul e deplasat, pur și simplu le dau block”, a spus Oana Roman la Xtra Night Show.

Citește și Oana Roman a fost la un pas de moarte. Operația care i-a salvat viața: „Am stat cinci zile la reanimare”!

Oana Roman
Oana Roman

”În fiecare zi mai învăț câte ceva”

În cadrul aceleiași emisiuni de la Antena Stars, fiica lui Petre Roman a mărturisit că își montează singură videoclipurile pe care le postează pe rețelele sociale.

”Am programe de editare, de montaj video, m-am uitat pe tutoriale pe youtube, am citit, m-am documentat. În fiecare zi mai învăț câte ceva. În fiecare zi mă perfecționez, poate să fie un reel mai complicat, pot să lucrez și 4-5 ore la el”.

„Eu am contracte care fac doi an deja, urmează să fac o campanie cu un magazin de la care am luat produse pentru a renova casa”, a precizat influencerița.

Citește și Ce i-a urat Oana Roman lui Marius Elisei, la 9 ani de la nuntă și botezul fiicei: „Ne-am pierdut undeva pe drum”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...