Detalii bombă din trecutul Silviei Chifiriuc, cu cine s-a iubit înainte de Petre Roman. Puțini știu că și-a părăsit logodnicul pentru un italian de 80 de ani

Stan Filon 11.04.2023, 22:28

Acum au ieșit la iveală detalii bombă din trecutul Silviei Chifiriuc! S-a aflat cu cine s-a iubit înainte de Petre Roman și ce sacrificii a făcut pentru noul ei iubit. A renunțat chiar la o relație de cinci ani pentru a fi alături de un italian bogat!

Cu cine s-a iubit Silvia Chifiriuc înainte de Petre Roman

Despre Silvia Chifiriuc nu se cunosc prea multe detalii. A intrat în atenția presei după ce s-a căsătorit cu Petre Roman, fostul premier al României, însă istoria sa amoroasă este una bogată și pe alocuri chiar șocantă, după cum veți vedea în rândurile de mai jos.

Silvia Chifiriuc are un trecut amoros zbuciumat. A avut o relație serioasă timp de cinci ani cu un jurnalist din Constanța. S-a iubit cu Gabriel Raica. Ea avea 20 de ani, iar jurnalistul avea 38 de ani, iar mulți spuneau că diferența de vârstă a fi fost cam mare.

Cucerită de iubitul italian

Frumoasa brunetă i-a fost „furată” însă de o inimă zburdalnică din Italia, iar Silvia Chifiriuc mai bătea un record propriu în materie de diferență de vârstă. Când l-a întâlnit pe italianul Giuseppe Madia se pare că ea avea 23 de ani, pe când el era, probabil, de vârsta bunicului său. Mai exact, italianul avea nu mai puțin de 70 de ani!

Bărbatul era un om cu posibilități, medic, și făcea parte din Ordinul Cavalerilor de Malta, unul dintre cele mai vechi ordine nobile catolice existente, unde deținea chiar titlul de „Grande Ospitaliere”. Mai mult, datorită cunoștințelor medicale, bărbatul a fost cumva ministrul Sănătății în cadrul Ordinului respectiv.

L-a întâlnit pe Petre Roman în avion

Ei bine, Silvia Chifiriuc a avut o relație stabilă cu medicul italian timp de 12 ani. Spera, probabil, că partenerul său de viață o va ajuta și în carieră, însă nu a fost deloc așa. Frumoasa brunetă nu a reușit să intre pe piața muzicală din Italia, ci făcea „naveta” în România, pentru a cânta cu diferite ocazii. Ajunsă la vârsta de 35 de ani, Silvia a pus capăt relației cu octogenarul italian.

Revenită în țară, Silvia Chifiriuc nu a plâns prea mult după separarea de iubitul italian, ci și-a găsit o nouă iubire. L-a întâlnit pe Petre Roman în avion. Fostul premier, mai matur decât brunetă cu 26 de ani, a invitat-o să se așeze lângă el, iar ea a fost cucerită pe loc de șarmul său. S-au căsătorit și au împreună un băiețel în vârstă de 13 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...