Ce i-a urat Oana Roman lui Marius Elisei, la 9 ani de la nuntă și botezul fiicei: „Ne-am pierdut undeva pe drum”

Stan Filon 16.06.2023, 09:49

Acum s-a aflat ce i-a urat Oana Roman lui Marius Elisei, la 9 ani de la nuntă, zi în care și-au botezat și fiica. Cei doi parteneri de viață au ales să meargă pe cărări diferite, după mai multe scandaluri și ani de zile de certuri și împăcări. Oana Roman lasă, totuși, loc unei noi reconcilieri cu tatăl fiicei sale.

Ce i-a urat Oana Roman lui Marius Elisei, la 9 ani de la nuntă și botezul fiicei

15 iunie este o zi specială pentru Oana Roman. În urmă cu nouă ani, Oana Roman și-a creștinat fiica, pe Isa, dar s-a și căsătorit cu Marius Elisei. Dacă până acum era un motiv de sărbătoare și petrecere în familia Oanei Roman, iată că anul acesta nu a mai fost vorba despre așa ceva.

Motivul? Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei, iar 15 iunie a rămas doar o dată din calendar, când mezina lui Petre Roman privește duios la fotografiile făcute în cea mai frumoasă zi din viața ei.

Ce i-a urat Oana Roman lui Marius Elisei, la 9 ani de la nunta si botezul fiicei Ne-am pierdut undeva pe drum
Ce i-a urat Oana Roman lui Marius Elisei, la 9 ani de la nunta si botezul fiicei Ne-am pierdut undeva pe drum

 

Lasă loc de o reconciliere cu Marius Elisei

Fiica lui Petre Roman a postat, totuși, un mesaj pe Facebook, pe data de 15 iunie, când ar fi trebuit să sărbătorească 9 ani de mariaj cu Marius Elisei, dar și tot atâta timp de la botezul fiicei lor. Oana Roman a recunoscut că a trăit și clipe frumoase, în tot acest timp, dar și unele foarte grele.

A mai spus că s-a zbătut foarte mult ca să-i fie bine, a lăsat mult de la ea, însă situația din prezent este cea care este. Cu toate acestea, Oana Roman nu exclude o nouă împăcare cu Marius Elisei, după cum reiese din mesajul postat pe Facebook.

”15 iunie 2014. 9 ani de la botezul Isabelei și nunta mea. Câte am trăit între timp. Câte bucurii dar și cât greu. Am înfruntat multe și grele. Ne-am uzat și am obosit de multe ori. Și ne-am pierdut undeva pe drum. S-a rupt ceva și nu am reușit sa reparăm. Isa este o minune de copil și bucuria de fiecare clipa a vieții noastre. Nu pot decât sa fiu recunoscătoare și sa ma rog sa fim sănătoși cu toții. Restul se va repara sau nu. Dumnezeu știe ca am luptat și mi-am dorit sa se poată merge mai departe. Poate ne va lumina mintea și ne va ajuta sa ajungem înapoi la zero și sa o luam de la capăt. Vom vedea. Pana atunci, eu mulțumesc pentru tot. Și bune și rele, toate vin cu un scop”, este mesajul postat de Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...