Oana Roman a fost la un pas de moarte. Operația care i-a salvat viața: „Am stat cinci zile la reanimare”

Badea Violeta 01.05.2023, 17:25

1 Mai este o zi specială pentru mulți dintre noi, o zi care ne amintește de puterea și importanța muncii noastre în societate. Însă, pentru Oana Roman, 1 Mai are o semnificație aparte. În urmă cu nouă ani, vedeta a trecut prin clipe deosebit de grele. Celebra influenceriță a suferit o operație dificilă, care a durat nu mai puțin de opt ore. Iată mărturisirile emoționante ale fiicei lui Petre Roman!

Momente de cumpăna pentru Oana Roman. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Oana Roman este, fără dar și poate, una dintre cele mai îndrăgite influencerițe de la noi din țară, având o comunitate impresionantă pe Instagram. Ori de câte ori are ocazia, vedeta vorbește cu fanii săi și chiar le povestește acestora momente din viața sa.

În urmă cu puțin timp, aceasta le-a mărturisit internauților că ziua de 1 Mai are o semnificație aparte pentru ea, asta pentru că, în urmă cu nouă ani de zile, Oana Roman a trecut printr-o operație extrem de dificilă care, însă, avea să-i salveze viața. În 2014, fiica lui Petre Roman susține că era la un pas de moarte din vina unor complicații apărute după cezariană.

„Eram în pragul de a muri din cauza unor complicații post cezariană, netratate la timp și corespunzător de doctorul care efectuase cezariana. A fost cea mai mare cumpănă a vieții mele.”, este o parte din mesajul pe care influencerița l-a scris pe Instagram.

Citește și Oana Roman trece prin momente grele. Detalii de ultimă oră despre mama sa, Mioara. „E la spital”!

Mesajul Oanei Roman
Mesajul Oanei Roman

Oana Roman a ajuns cu fiica ei la spital

Nu numai amintirea de mai sus a dat-o peste cap pe vedetă, ci și faptul că a fost nevoită să meargă cu fiica sa, Isabela, la spital. Medicii i-au făcut o serie de investigații copilei și au aflat că aceasta se confruntă cu o infecție bacteriană.

„Și toată relaxarea a luat sfârșit pentru că Isa a făcut iar febră… De data asta chiar nu înțeleg de ce! Are analizele bune, am fost la un control de rutină încă o dată săptămâna asta și totul era ok.

După ce a fost la antrenament și în parc, pe la 5 au luat-o frisoanele și febra. E adevărat că a fost în excursie joi și mi-a spus că și-a dat geaca jos când s-a dat pe tiroliană. Asta e, stăm acasă!”, a scris Oana Roman pe internet.

Citește și Șocul pe care l-a avut Oana Roman când a mers să-și ia mașina din parcare. A făcut o greșeală uriașă, care a costat-o scump!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...