Oana Roman, adevărul despre starea de sănătate a mamei sale. “Are nevoie de vaccin”

Iancu Andreea 31.01.2021, 14:29
Oana Roman, adevărul despre starea de sănătate a mamei sale. “Are nevoie de vaccin”

Oana Roman trece prin momente dificile. După ce a anunțat că ea și Marius Elisei divorțează, vedeta a dezvăluit adevărul despre starea de sănătate a mamei sale. Ce se întâmplă cu Mioara Roman după ce a trecut deja printr-o intervenție în urmă cu doar o săptămână.

Perioadă dificilă pentru Oana Roman după ce a dat vestea divorțului

În luna decembrie, chiar înainte de Crăciun, Oana Roman anunța printr-un InstaStory că ea și soțul său, Marius Elisei, urmează să divorțeze. Cei doi formau un cuplu încă din 2014, când s-au căsătorit, iar apoi, la scurt timp, au devenit părinții Izabelei, fiica acestora. Deși au trecut prin numeroase momente frumoase împreună, încă dn 2017 Marius anunța că există unele probleme în cuplu. Totuși, relația a mai fost continuată încă trei ani, părând că a fost vorba doar de o chestiune de moment. Recent, Oana a mărturisit că decizia de a se despărți nu i-a aparținut, fiind cea care a încercat să repare lucrurile.

Nu am avut de ales și merg mai departe pe drumul meu. Atât profesional, cât și personal. Nu a fost decizia mea. Nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut. Am făcut-o pentru noi, ca familie, dar nu a fost suficient. Am înțeles că nu se poate merge mai departe, a dezvăluit vedeta în urmă cu puțin timp.

Motivele sunt multiple, fiind mai multe lucruri care, de-a lungul timpului, au măcinat cuplul. Totuși, Oana și Marius au luat decizia de separare pentru a nu afecta relația pe care aceștia o au cu fiica lor.

S-au adunat multe. Nu s-a mai putut trece peste anumite lucruri. Am ajuns la un numitor comun, în așa fel încât să nu atingem dragostea pentru Iza, a mărturisit Oana la Xtra Night Show.

Discreți, Oana Roman și Marius Elisei au depuse deja actele de divorț și în ciuda noii relații, cei doi se înțeleg de minune și reușesc să își împartă cu succes responsabilitățile față de micuța lor.

Noi am depus actele fără să știe cineva. Nu am vrut să facem public lucrul ăsta. În momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok, vorbesc foarte serios. Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Oana Roman și Marius Elisei divorțează
Oana Roman și Marius Elisei divorțează

Care este starea de sănătate a mamei sale. “Are nevoie de vaccin”

După vestea divorțului, Oana a fost nevoită să facă față și problemelor mamei sale. Oana Roman a dezvăluit în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars că starea de sănătate a mamei sale este una nu tocmai bună. Mioara Roman suferă de Parkinson și a avut recent o intervenție chirurgicală, care a făcut-o pe Oana să stea cu emoții. Din fericire, mama sa este bine și s-a recuperat după operație, însă dat fiind contextul actual, aceasta are nevoie de vaccinul anti-Covid-19. Vedeta s-a prins în emisiunea lui Capatos despre faptul că nu mai există locuri în București, fiind extrem de dificil să reușească să o progameze pentru vaccinare pe mama sa.

După această operaţie, doctorul m-a sunat şi mi-a zis că mama s-a recuperat foarte bine, deşi are 81 de ani. Mă chinui de zile întregi să o programez pentru vaccin şi nu reuşesc. Unii mi-au zis să o duc în altă parte, într-o altă localitate, dar nu se poate… Are Parkinson, are o mână paralizată, e imposibil. Nu vreau să o programez peste rând, dar are nevoie, a spus Oana Roman, la emisiunea lui Dan Capatos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI