Mioara Roman, transfigurată de problemele de sănătate. Cum arată mama Oanei Roman după ce a ieşit din spital

Adina Saleh 21.01.2021, 16:18
Mioara Roman, transfigurată de problemele de sănătate. Cum arată mama Oanei Roman după ce a ieşit din spital

Mioara Roman a fost externată după intervenția laparoscopică suferită. Cum se simte acum și ce mesaj a transmis Oana Roman.

După ce miercuri, Oana Roman anunța cu tristețe ca mama ei trebuie să mai petreacă ceva timp în spital în urma intervenției suferite, acum vedeta a revenit cu un alt mesaj pentru fanii ei.

Bruneta a transmis și de această data mesajul prin intermediul rețelei sale de socializare unde, fericita anunța faptul ca mama ei a fost externată joi din spital.

După mai multe zile petrecute în spital, Mioara Roman a primit externarea din partea cadrelor medicale, pentru a se putea întoarce acasă. Femeia a suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului. Din acest motiv a fost necesară internarea pentru a fi sub observație medicală.

La extrenare, Mioara Roman a fost așteptată de fiicele ei. Bucuria Oanei de a-și revedea mama sănătoasă nu a putut trece neobservată. AStfel că, vedeta a împărtășit cu fanii ei momentul.

„La ora 12:00 mă duc să o iau pe mama de la spital și să o aduc acasă, pentru că este foarte bine și este totul în regulă și sunt foarte mulțumită că e totul gata”, spunea Oana Roman pe Instagram, în urmă cu câteva ore.

 

Mioara Roman a fost externată

Așa cum și-a obișnuit deja fanii, Oana Roman i-a ținut pe aceștia la curent cu tot ce s-a întâmplat în viața ei în ultima vreme. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește cele mai importante momente din viața ei.

La fel a făcut și de această dată. Oana s-a destăinuit admiratorilor, și-a exprimat îngrijorarea fața de starea de sănătate a mamei sale, iar acum bucuria de a o revedea sănătoasa întorcându-se acasă.

Chiar înainte să plece spre spitalul unde era internată Mioara Roman, Oana a postat un mesaj. Ea anunța faptul ca este pregătită de plecare și se bucura de faptul ca mama ei se simte acum bine.

„Gata, dragilor, am plecat să o iau pe mama acasă și sunt foarte bucuroasă, pe lângă faptul că mă duc să o iau acasă, că astăzi e mai cald și nu e gerul ăla îngrozitor care ne-a înnebunit. Sunt 8 grade, e soare, e frumos, mă duc să o iau pe mama și apoi toată ziua o să am filmări pentru emisiunea „Mămici de Pitici, cu Lipici” de la Antena Stars. Filmăm de zor lucruri interesante și o să vă arăt și vouă”, a transmis Oana Roman la InstaStory.

La întoarcerea spre casă, Oana a făcut un InstaStory în care apărea mama, dar și sora ei. În imagine se poate vedea Mioara Roman care este nerecunoscut. Femeia nu a mai apărut de multa  vreme în atenția publicului.

Oana a trecut prin nenumărate cumpene de-a lungul vieții. De asemenea, a fost criticata de nenumărate ori, însa a demonstra de fiecare data că este o persoană puternică ce a reușit sa treacă peste toate greutățile cu care s-a confruntat.

Ultima cumpănă a vieții sale a fost despărțirea de fostul ei soț, Marius Elisei, împreună cu care vedeta are o fetiță minunată.

Urmăriți Impact.ro și pe