O vedetă de la Antena 1, fotografiată cu verigheta pe deget. „Am rezistat 42 de ani”

Badea Violeta 15.09.2022, 09:44

Bucurie uriașă pentru o vedetă de la Antena 1! Cu zâmbetul pe buze, aceasta a publicat, de curând, prima fotografie cu verigheta pe deget, semn că mariajul ei este unul cât se poate de fericit. Celebritatea nu a ratat șansa de a împărtăși evenimentul cu internauții. Iată despre cine este vorba!

Vedeta de la Antena 1 care s-a pozat cu verigheta pe deget

Dani Oțil, căci despre el este vorba, a apărut pe o rețea socială cu verigheta pe deget, iar fanii s-au bucurat nespus când l-au văzut într-o asemenea ipostază. Prezentatorul de la Neatza și partenera lui și-au așezat pe inelare bijuteriile magice și au importalizat momentul.

„Nu-i așa ca îi stă foarte bine cu verigheta? ?? ”, a întrebat Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

„Măcar eu am rezistat 42 de ani fără ?”, a scris și matinalul de la Antena 1.

După mai mulți ani de relație, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu ți-au unit destinele pe data de 15 mai 2021. Cei doi au împreună și un băiețel, pe Luca Tiago, care tocmai a împlinit un an de zile.

Săptămâna trecută, pe data de 9 septembrie, cuplul a organizat micuțului lor petrecerea de tăiere a moțului, petrecere la care au asistat prietenii și familiile celor doi.

„Moțul nu este pentru copii, pentru copiii în cauză, ci pentru ceilalți copii mai mărișori și părinți. E o petrecere unde adulții se îmbată.

Știu asta pentru că sunt ultimul dintre prietenii mei care fac moțul. La un moment dat, o să apară și el”, a spus prezentatorul despre eveniment.

Gabriela Prisacariu si Dani Otil
Gabriela Prisacariu si Dani Otil

Dani Oțil, despre cheltuielile care au loc în familia sa

Dani Oțil este, fără îndoială, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi din țară. În cadrul matinalului de la Antena 1, acesta povestește și lucruri din viața personală.

De curând, colegul lui Răzvan Simion s-a plâns în fața telespectatorilor de cheltuielile pe care le are la electricitate. Dani Oțil susține că de vină ar fi micuțul Luca, care a învățat să aprindă becurile.

„La mine în casă trebuie să fii inginer, să umbli după toți membrii să stingi becurile. M-am transformat în tata, fraților. Tata le stingea la trei camere care toate făceau cât o garsonieră, că acolo stă și acum.

Acum am înțeles de ce, adesea, după noi intra o mână care stingea becul tot timpul. Și ăla micu, nu știe să facă multe, dar știe să aprindă becurile. Familia asta este făcută să mă ruineze.

Cineva l-a învățat să le aprindă, nimeni nu l-a învățat să le stingă. Și mai îmi aduc aminte că tata era supărat că folosim foarte multă hârtie igienică… și la asta va fi foarte greu să intervin”, a spus Dani Oțil, în direct, în timpul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...