EXCLUSIV

O trupă celebră în România anilor 2000 se reunește. ”Împreună suntem o forță”. Acum s-au întors din America EXCLUSIV

Carmen Andrei, Alexandru Puiu 28.05.2021, 19:17

S-au despărțit în 2014, când Daniel Robu a decis să ia drumul Americii, pentru o carieră muzicală peste Ocean. Mai apoi, Silvia Lăuneanu s-a stabilit la New York, unde s-a căsătorit și a devenit mămică. Acum, foștii soliști ai trupei D la Vegas se află în România și pun la cale o nouă colaborare care, cândva, le-a adus succes: ”Împreună suntem o forță”, ne-a spus Silvia, în exclusivitate pentru impact.ro

Silvia Lăuneanu și Daniel Robu refac trupa D La Vegas, după șapte ani: ”Împreună suntem o forță!”. De ce s-au întors din America

Silvia Lăuneanu a dat vestea cea mare, în exclusivitate pentru impact.ro:

Împreună suntem o forță, așa că este este foarte posibil să ne reunim, mai ales că suntem amândoi în țară. Acum trebuie să închei anul școlar, unde sunt profesoară, dar și spectacolul de sfârșit de an, sunt foarte prinsă până la sfârșitul lunii iunie. Apoi, mă reorganizez.

Visul ei coincide cu cel al lui Daniel Robu, fostul coleg:

Eu și Silvia ținem legătura constant și nu excludem o nouă colaborare, ne spunea și el, în urmă cu câteva luni.

Trupa celebră în anii 2000 se reunește
Silvia și Daniel Robu formau Trupa D la Vegas

Daniel Robu are un fiu: ”Mi-am dorit mult să tăticesc”

În 2014, Daniel Robu s-a mutat la Las Vegas, unde spera să ajungă un solist de top. Însă, după numai un an, în 2015, a revenit în țară. A cunoscut-o pe Cătălina, femeia cu care are un băiețel superb, Patrick, în vârstă de patru ani:

Mi-am dorit mult să tăticesc și să am parte de toate aceste senzații pe care le experimentez în prezent. Cred că primul an este cel mai dificil și te provoacă cel mai mult. Creșterea unui copil nu este ușoară, dar înveți pe zi ce trece să fii un părinte mai bun. Să fii martor la fiecare etapă în creșterea și dezvoltarea propriului copil face toată diferența, spunea el, pentru impact.ro.

Trupa celebră în anii 2000 se reunește
Silvia, alături de soțul și fiul lor

Silvia este profesoară de muzică. Și ea are un băiat

Cât o privește pe Silvia, ea s-a mutat în America, în urmă cu șapte ani, unde s-a căsătorit și a devenit mămică de băiat. Anul trecut, însă, în plină pandemie, a revenit în țară, cu familia:

Sunt profesoară de muzică la „International Premium School of Bucharest”, tot acolo am și clubul cu muzică pentru copii, acum e foarte restrâns, totul s-a mutat în online. Ambele noastre mame sunt singure și bolnave, au avut mare nevoie de noi, așa că a trebuit să revenim ca să le ajutăm și iată că șederea noastră în România s-a prelungit. Nu este rău, mă bucur ca Alex, fiul meu, să ia contact cu România, va fi un copil universal, ne-a spus Silvia.

La New York, artista locuiește într-un apartament aflat la etajul 30, iar la București stă la etajul 14, într-un complex rezidențial, cu vedere la Delta Văcărești:

Ne place să vedem lumea de sus, ne-a mai dezvăluit artista.

Trupa celebră în anii 2000 se reunește
Daniel Robu, colegul de scenă al Silviei, solista Trupei D la Vegas

Silvia și Daniel au format, cândva, un cuplu?

Solista a vorbit mereu la superlativ despre fostul coleg de scenă:

Daniel este un băiat extraordinar, este şi în momentul de faţă cel mai bun prieten al meu. Ca echipă, am funcţionat 11 ani şi am avut momente fantastice pe scenă. Poate că nu este întotdeauna bine să fii alături de partener atât la serviciu, cât şi acasă. Şi, atunci, munca este muncă, viaţa personală este viaţă personală. Daniel este un băiat extraordinar şi un bărbat foarte bine! Şi acum, Daniel arată foarte frumos, menționa ea, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Carmen Andrei
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...