ABBA s-a reunit după aproape 40 de ani. Dezvăluiri despre piesele noi şi reîntâlnirea din studio

Ioana Bucur 10.05.2021, 14:09
ABBA s-a reunit după aproape 40 de ani. Dezvăluiri despre piesele noi şi reîntâlnirea din studio

După mai bine de patru decenii, împăcarea la care cei mai înfocați fani abia îndrăzneau să viseze a devenit realitate. ABBA s-a reunit după aproape 40 de ani. Unul dintre muzicieni a făcut dezvăluiri despre piesele noi și momentul reîntâlnirii din studio.

ABBA s-a reunit după aproape 40 de ani

Câștigarea finalei Eurovision din 1974 le-a adus faimă în întreaga lume. După opt ani de hituri la foc continuu, povestea lor ajungea la final, cei patru artiști anunțând, în 1982, că ABBA s-a destrămat. Nu voiau să se retragă de pe scenă, dar nici nu mai puteau continua împreună. Au încercat să-și construiască propriile cariere solo, dar rezultatul a fost mereu același: eșecul. Acum, vestea la care fanii formației visează de decenii a devenit realitate. ABBA s-a reunit, după aproape 40 de ani și se pregătește pentru lansarea a cinci piese noi.

Björn Ulvaeus, unul dintre cei patru membri ai formației, a făcut o serie de dezvăluiri, într-un interviu recent, despre momentul marii reîntâlniri într-un studio de înregistrare.

„Benny (Andersson – n.r.) și cu mine am scris niște cântece noi și în această toamnă vom avea muzică nouă de la ABBA. Dar nu am voie să spun nimic mai mult despre asta, îmi pare rău. V-aș fi spus totul, dar nu pot. Tot ce pot să vă spun este că a fost fantastic în studio, pentru că a fost ca și cum ar fi fost ieri. A fost așa ciudat să intrăm în acel studio și să ne uităm toți patru unul la celălalt întrebându-ne „Ce-i asta?”. Totul a năvălit înapoi”, a povestit Björn Ulvaeus pentru The New York Times.

ABBA s-a reunit după aproape 40 de ani
ABBA, la Eurovision, în 1974

Ce muzică ascultă unul dintre membrii celei mai cunoscute formații din lume

Björn Ulvaeus n-a vrut să ofere mai multe detalii despre cea mai așteptată reuniune din istoria muzicii, îns a fost de acord să răspundă câtorva dintre curiozitățile reporterului. Întrebat ce artiști ai noii generații admiră, suedezul a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri: Billie Eilish, pe care o consideră „interesantă”, Taylor Swift și Rihanna.

„Cred că este un întreg pachet – modul în care se dezvoltă și în care iau parte la nașterea unui cântec și la crearea unei entități artistice. Mi se pare foarte interesant”, a spus Ulvaeus. Artistul a mai spus că, cel mai probabil, nu este o coincidență că a nominalizat doar femei, având în vedere că „am fost în studio cu două femei nu cu mult timp în urmă”, referindu-se la colegele sale din ABBA, Agnetha Faltskog și Anni-Frid Lyngstad.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...