O româncă a pus mâna pe un celebru milionar italian. Imagini inedite cu femeia, s-a iubit și cu fiul lui Prigoană

Ioana Bucur 19.07.2022, 07:56

O româncă trăiește o poveste de dragoste desprinsă parcă din basme, doar că prințul ei este un celebru milionar italian, moștenitorul unui imperiu fabulos. Nunta lor a fost una pe care invitații nu au cum să o uite vreodată. Dar nu este prima relație cu un bărbat celebru pe care frumoasa brunetă o are. În trecut, Romina s-ar fi iubit și cu fiul omului de afaceri Silviu Prigoană.

O româncă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un milionar italian

Ea, o tânără superbă din România, el, moștenitorul unui imperiu, un bărbat bogat și cu un nume cunoscut în întreaga lume.

Romina Gingașu, o româncă originară din București, este căsătorită cu nimeni altul decât Piero Ferrari, patronul Ferrari, un bărbat care controlează o avere estimată undeva în jurul valorii de 4,5 miliarde de dolari. În vârstă de 76 de ani, este fiul lui Enzo Ferrari, cel care a pus bazele companiei producătoare de mașini de lux.

Cei doi s-au cunoscut în 2016, când Romina lucra pentru firma „Bombardier” ce produce avioane private. Românca era implicată în procesul de vânzare. Așa l-ar fi cunoscut  pe viitorul său soț.

„Romina a fost trimisă acolo din partea companiei „Bombardier”, care produce avioane private. Marele campion de Formula 1 Nikki Lauda a făcut înconjurul lumii în acel an cu avion Bombardier, iar Romina l-a cunoscut pe Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Ferrari!

Chiar s-a întreținut cu fostul mare campion F1 și au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziționase de la firma la care ea lucra (…)

Chimia dintre cei doi (n.red. Romina și Piero) plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviația și ingineria. Din acea zi au rămas nedespărțiți”, a spus un apropiat pentru cancan.ro.

O româncă a pus mâna pe un celebru milionar italian. Imagini inedite cu femeia, s-a iubit și cu fiul lui Prigoană
Romina Gingașu și Piero Ferrari

Nunta, o surpriză uriașă

Romina și Piero Ferrari s-au căsătorit în mare secret, în Capri. Au vrut să își surprindă prietenii, spunându-le că, de fapt, sunt invitați la nunta unei prietene din copilărie. Evenimentul a fost organizat la un restaurant celebru, Canzone del Mare, renumit pentru priveliștea incredibilă de care se pot bucura clienții.

Potrivit sursei, și mireasa a avut parte de o mare surpriză în ziua nunții, milionarul italian invitându-l la petrecere pe unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de talie internațională, Al Bano.

În trecut, Romina s-ar fi iubit și cu Silvius Prigoană, fiul omului de afaceri Silviu Prigoană.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...