O nouă televiziune apare în România. Are un profil neașteptat, nu mai există așa ceva la noi

Anca Manolica 28.09.2022, 21:38
O nouă televiziune apare în România. Are un profil neașteptat, nu mai există așa ceva la noi

Grupul care deține Prima TV vine cu noutăți în piața media din România. Acesta va lansa două noi canale de televiziune, Prima News şi Prima Comedy. Iată când vor apărea, ce vor conține și ce vedete vor fi gazdele emisiunilor.

Două noi canale de televiziune în grupul Clever

Marți, 27 septembrie, în cadrul Prima Fest, evenimentul de lansare oficială a grilelor de toamnă, a fost anunțat oficial faptul că două noi stații vor urma să fie lansate. Grupului Clever, care deţine posturile Prima (Prima TV, Prima Sport), Agro TV, Profit şi Cinemaraton, va lansa două noi canale de televiziune, Prima News şi Prima Comedy.

Potrivit informațiilor deținute de Pagina de Media, cele două canale au primit licenţa de emisie de la CNA în primăvara acestui an. De asemenea, grupul a luat licenţe atunci şi pentru alte staţii tematice: Prima Show (divertisment), Prima Wild (documentare), Prima Shop 24 (teleshopping), Prima History, Prima Foods&Travel şi Prima Traditional Music.

Vedetele postului de televiziune Prima TV
Vedetele postului de televiziune Prima TV

Când se lansează Prima News şi Prima Comedy

Postul de ştiri urmează să fie lansat în luna noiembrie a acestui an. La coordonarea proiectului vine un nume cu experiență în acest domeniu, Mădălina Rădulescu, care a fost în trecut la Realitatea TV. De asemenea, vor fi și alte nume mari care vor apărea pe ecrane. Mircea Dinescu, Alina Manolache, Sebastian Zachmann, Raluca Al-Haddad, Sabin Gherman, Ciprian Aron şi Constantin Opriş sunt doar câteva dintre cei care se vor alătura postului de ştiri, aceștia fiind deja implicaţi în diverse proiecte ale televiziunilor din grupul Clever.

Oficialii grupului nu au venit cu informaţii în ceea ce privește emisiunile care vor fi la postul de ştiri. Ceea ce se știe este că „va conţine jurnale de ştiri, preluări ale ediţiilor FOCUS, emisiuni moderate de jurnalişti cunoscuţi şi dezbateri pe temele cele mai importante ale zilei.”

Cât despre canalul de comedie, acestea este planificat să apară în grilă tot în această toamnă. Nici în cazul acestuia nu au fost date informații privind producţiile pe care le vor putea vedea românii pe Prima Comedy. Știm doar că vor fi „filme româneşti şi internaţionale, seriale de comedie premiate” şi „spectacole de stand-up”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...