O nouă lovitură pentru Alex Bodi. Avocatul afaceristului a explicat tot: „A primit vestea cu surprindere” (exclusiv)

Ana Anitoiu, Anca Manolica 18.02.2021, 23:55

Alex Bodi a primit o nouă lovitură. Avocatul afaceristului a dezvăluit în exclusivitate pentru redacția playtech-impact cât va mai trebui acesta să stea în arest la domiciliu, unde se află de la finalul anului trecut, după ce DIICOT Craiova a deschis un dosar pentru trafic de persoane și proxenetism în care figurează și numele lui. În plus, apărătorul fostului partener al Biancăi Drăgușanu și-a spus punctul de vedere referitor la conflictul dintre el și vedetă.

Ce nouă lovitură a primit Alex Bodi

Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, a declarat în exclusivitate pentru redacția playtech-impact că afaceristul va trebui să mai rămână 30 de zile în arest la domiciliu și că va continua să fie supus unui control judiciar atent.

”Alexandru Bodi va sta până la jumătatea lui martie, cel puţin, în arest la domiciliu. A primit vestea cu bărbăţie, dar şi cu o oarecare surprindere. Alex Bodi a primit vestea cu bărbăţie, dar şi cu oarecare surprindere, întrucât se aştepta la o decizie ceva mai blândă. Bodi va rămâne la vila sa din Voluntari, fără a putea primi anumite vizite şi cu interdicţia de a vorbi despre propriul proces sau despre alte lucruri în legătură cu acesta”, a spus avocatul.

O noua lovitura pentru Alex Bodi. Avocatul afaceristului a explicat tot: ”A primit vestea cu surprindere” (exclusiv)
Alex Bodi

Avocatul lui Alex Bodi: ”De vreo cinci luni așteptăm”

De asemenea, avocatul lui Alex Bodi a declarat pentru redacția playtech-impact că el și clientul lui așteaptă de vrei cinci luni să apară probe ce să-l incrimineze. Conform acestuia, fosta lui soție, Iulia Sălăgean, a depus doar o declarație de martor și nu o plângere penală la adresa afaceristului. Conturile lui Bodi se află sub supraveghere specială de aproape trei ani, după cum a precizat reprezentantul lui.

”De vreo cinci luni tot aşteptăm să apară acele probe video sau scrise care să-mi incrimineze clientul. Pot să vă declar că inclusiv fosta sa soţie, Iulia Sălăgean, nu are depus în dosar vreo plângere penală formulată la adresa lui Alexandru Nicolae Bodi. Ea are doar o declaraţie de martor”, a mai spus avocatul Cătălin Dancu, precizând că motivaţia Curţii va apărea în zilele următoare, ocazie cu care ar putea face o contestație.

Avocatul lui Alex Bodi, despre acuzațiile Biancăi Drăgușanu: ”Doamna a primit răspunsul necesar”

Totodată, avocatul lui Alex Bodi și-a spus părerea despre recentul război ce s-a dat în media între clientul lui și fosta parteneră a acestuia, Bianca Drăgușanu. El a precizat că afaceristul ”nu poate să stea pasiv” și să asculte astfel de acuzații, motiv pentru care a răspuns la unele lucruri ce îl priveau direct. Mai multe detalii despre conflictul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, AICI!

”În ultima vreme, am sesizat şi eu că o anumită doamnă pare a refula tot felul de chestiuni, mai vechi sau mai noi, la adresa fostului ei partener. Or, Bodi nu poate să stea şi să înghită tot felul de poveşti. Mai ales că acum are tot timpul la dispoziţie. În plus, are dreptul la propriul punct de vedere, pe care văd că şi l-a exprimat, şi după mine, doamna respectivă a primit răspunsul necesar, fiindcă atunci când stârneşti vântul, nu poţi primi altceva decât o furtună grozavă!”, a mai spus avocatul.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...