Alex Bodi și-a povestit relația cu Bianca Drăgușanu, iar detaliile sunt uluitoare. Ce fel de poze compromițătoare are cu ea în telefon

Cristian Cojocaru 16.02.2021, 14:09
Alex Bodi și-a povestit relația cu Bianca Drăgușanu, iar detaliile sunt uluitoare. Ce fel de poze compromițătoare are cu ea în telefon

După marele scandal dintre cei doi, aflat în arest la domiciliu, Alex Bodi s-a hotărât să își exprime și punctul său de vedere cu privire la relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri contraatacă, după ce blondina a postat mai multe poze cu ea desfigurată.

Alex Bodi a povestit despre relația sa cu Bianca Drăgușanu

În urma pozelor făcute publice de către vedetă în care apărea desfigurată, Alex Bodi a hotărât să își facă auzită și versiunea sa. În imaginile postate de către Bianca, aceasta apare cu mai multe vânătăi, căpătate în urma violențelor din partea omului de afaceri. Bodi afirmă că blondina vrea doar să se răzbune pe el chiar în aceste momente grele, în care are probleme cu legea.

“Este vorba de o răzbunare, combinată cu o diversiune. A publicat pozele astea ca să-mi facă mie rău. Dar de ce te trezești să mă ataci acum după patru luni? Ea știe că o doamnă jurnalistă i-a confirmat că nu eu am dat poza. Eu vreau să uit acest război cu ea. Nu am nici o intenție să-i fac rău, plus că nu mă mai interesează persoana ei”, a declarat Alex Bodi, într-un interviu acordat din arestul la domiciu, pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Alex Bodi își recunoaște partea de vină și afirmă că a lovit-o. Acesta susține că Bianca alegea ulterior calea împăcării prin vacanțe și cadouri de lux. Acuzațiile omului de afaceri nu se opresc aici, afirmând despre fosta sa soție că suferă de bipolaritate în relațiile cu bărbații.

Omul de afaceri a recunoscut o parte din bătăile aplicate fostei soții, care însă apoi accepta să fie împăcată cu vacanțe și cadouri de lux, acuzând-o pe aceasta de bipolaritate psihică în relațiile cu bărbații.

“Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut. A existat un conflict între noi doi în 30 septembrie. Trebuie să înțelegi de ce au degenerat lucrurile, din geloziile ei. De ce vrei tu să sari la bătaie? Adică tu sari la mine, eu te opresc și tu după aia spui că ai semne pe mână? Eu am video cu dânsa în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să le dau. Când era întinsă pe jos a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele și filmarea de la balcon. Ea are tulburări psihice. Zici că te-am bătut și după patru zile ai fugit cu mine în vacanță?” a mai adăugat omul de afaceri în cadrul emisiunii.

Alex Bodi spune despre Bianca Drăgușanu că este o persoană neasumată
Alex Bodi spune despre Bianca Drăgușanu că este o persoană neasumată

Omul de afaceri susține că Bianca i-a fost amantă

Alex Bodi nu știe dacă Bianca Drăgușanu și-a scos certificat medico-legal. El este de părere că blondina a avut numai beneficii de tras de pe urma sa. Bodi recunoaște că situația lor i-a adus în stadiul în care s-au făcut de râs în fața întregii lumi.

”Dacă a făcut dosar penal, asta doar ea știe. Bănuiesc că și-ar fi luat certificat. Dar să vină cu mine în Turcia să se afișeze peste tot cu mine? Femeia asta a fost numai în vacanțe cu mine, avea numai beneficii de pe urma certurilor noastre. Noi ne-am certat de vreo 15 ori și ne-am împăcat. Suntem de râsul lumii. De ce toate relațiile ei au fost lupta din Troia? Că e ea pâinea lui Dumnezeu?“, a mai spus Alex Bodi.

Omul de afaceri nu ezită să mai adauge faptul că Bianca Drăgușanu i-a fost amantă timp de trei luni. Acest lucru se întâmpla atunci câbd încă nu divorțase de fosta soție cu care Bianca este bună prietenă acum. Alex Bodi susține că în relația sa cu Bianca Drăgușanu, aceasta a dat dovadă  neasumare.

“Ea nu este în stare să-și asume chestii pe care eu le am cu ea în telefon. Râde de toată lumea . Eu până să divorțez de fosta soție, ea a fost amanta mea trei luni. Noi am semnat un contract că nu are voie să mai vorbească de mine, să mai iasă la tv. Ea nu acceptă că cineva a ababonat-o de tot.

Ea Regina României, e vedetă de scandal, o așteaptă paparazzi peste tot, e o vedetă trompetă ea. Nu poți să mă înjuri tu, femeie, de morți și de bunica mea! Dacă mă duc la Marriot și scot lista de la Vuitton, Valentino, până să mă cunoască pe mine bătea vântul la ea în dressing. Daria i le-a pregătit pe toate într-un sac printre care și gențile ei fake, să și le ia”, a mai spus Bodi la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe