Alex Bodi, dezvăluiri şocante despre Bianca Drăgușanu. “Lua câte şapte pastile odată”

Ana Anitoiu 18.02.2021, 16:34

Alex Bodi a făcut dezvăluiri şocante despre Bianca Drăgușanu. Fostul soț al vedetei susține că frumoasa blondă lua câte șapte pastile odată și că a sărit la bătaie la el, deși el a răsfățat-o cu vacanțe de lux, avion privat și haine scumpe. Cei doi ar fi avut o discuție de față cu Daria Radionova, noua lui parteneră.

Ce dezvăluiri șocante a făcut Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu

Deși s-au despărțit, povestea dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pare că nu s-a terminat. Cei doi continuă să se atace reciproc cu acuzații referitoare la episoade violente ce s-au petrecut între ei. Acum, Bodi susține că a avut o discuție cu fosta lui soție în fața actualei lui iubite și că a avut un mesaj ferm pentru ea.

”În primul rând, eu nu am dat drumul pozei respective. Până şi Bianca ştie asta. Dacă voiam să o atac o atacam de mult timp cu alte chestii. Filmuleţul cu ea pe şosea este un răspuns pentru acuzaţiile pe care mi le aduce. Noi am avut o discuţie de 25 de minute în care i-am spus că nu vreau să mai am de-a face cu ea. Iubita mea era lângă mine, nu mă ascundeam de ea. Nu am dat presei nimic din ce spune ea”, a spus Alex Bodi.

Alex Bodi, dezvaluiri socante despre Bianca Dragusanu. “Lua cate şapte pastile odata”
Bianca Dragusanu si Alex Bodi

Alex Bodi, dezvăluire incredibilă despre Bianca Drăgușanu: ”Ea a sărit la bătaie”

De asemenea, Alex Bodi a spus că Bianca Drăgușanu lua câte șapte pastile odată și că, de fapt, ea a sărit la bătaie la el. Bărbatul a ținut să precizeze că la vârsta de aproape 40 de ani, vedeta se comportă ca un copil și că toate relațiile pe care le-a avut ea de-a lungul timpului par a fi copiate.

”La fiecare acuzaţie pe care mi-o aduce eu aduc dovezi că nimic nu e real. Eu nu am avut nicio treabă cu ea în astea patru luni, provocările ei au fost inutile pentru mine. Eu când am lovit-o m-am dus la televizor, mi-am asumat. Ea ştie ce s-a întâmplat, de fapt, în septembrie 2020. Ea a sărit la bătaie, a vrut să scoată din mine ce e mai rău. Eu vreau să vină să demonstreze de câte ori am bătut-o eu. Am ţinut-o numai în vacanţe de lux, haine scumpe, în avion privat, cumpărături. Ce viaţă grea ducea ea… Cine să o mai credea pe ea?! Toate relaţiile ei zici că sunt copiate. Ea face gesturi de copii, deşi are aproape 40 de ani. Eu am multe filmuleţe cu ea, mă şantajează de mult timp. Se foloseşte de problemele pe care le am cu justiţia”, a mai spus el.

Alex Bodi, despre Bianca Drăgușanu: ”Are tulburări psihice”

Cu o altă ocazie, Alex Bodi a spus că Bianca Drăgușanu are tulburări psihice și că neagă faptul că a luat pastile și a leșinat. ”A zis că a plâns și că a adormit pe jos. Sunt mai multe lucruri pe care nu vreau să le divulg”, a spus el. Pe de altă parte, fosta asistentă TV susține că nu are vicii și că fostul ei soț a bătut-o și a șantajat-o că îi va șterge contul de Instagram din care ea câștigă bani. În plus, ea a precizat că are mesaje vocale în care el își cere scuze și spune că nu se va repeta.

”Eu am trăit în casă cu un om care m-a filmat nonstop. Da, am adormit lângă pat. Am luat pastile de somn, pentru că eram nefericită și omul m-a găsit. Eu nu am vicii. Nu beau, nu fumez. Pot să iau ce pastile vreau. Este vina mea ca am acceptat acest compromis. El mi-a luat atunci telefonul, cu parola mea, unde aveam toată viața mea, cardurile, parolele de la telefon, a zis că îmi șterge Instagramul, acolo unde eu am un milion de urmăritori și câștig bani. Nu ți se pare că este șantaj?! Păi normal, că în acel moment, strânsă cu ușa, normal că am luat niște pastile să dorm, fiindcă nu știam ce să fac”, a spus ea, în urmă cu un an.

Urmăriți Impact.ro și pe