Alex Bodi a vrut să îşi ia viaţa din cauza Biancăi Drăgușanu. Filmarea care schimbă tot ce se ştia despre cei doi

Stan Filon 18.02.2021, 15:53
Alex Bodi a vrut să îşi ia viaţa din cauza Biancăi Drăgușanu. Filmarea care schimbă tot ce se ştia despre cei doi

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și fostul ei soț, Alex Bodi, este departe de a se fi încheiat! Cei doi parcă se ceartă și mai tare decât o făceau atunci când erau căsătoriți. După ultimele detalii făcute publice de cei doi, fanii lor se miră cum au supraviețuit căsniciei respective! Ultimele informații spun că există o filmare cu Alex Bodi plin de sânge, după ce a încercat să-și ia viața!

Alex Bodi a vrut să îşi ia viaţa pentru Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a postat noi imagini cu fața tumefiată, după o ceartă cu fostul ei soț. Imaginile sunt mai vechi, însă le-a păstrat pentru a vedea cât a suferit alături de Alex Bodi. Acele imagini nu sunt singurele pe care Bianca Drăgușanu a fost nevoită să și le facă, deoarece scandaluri au fost cu nemiluita între ea și soțul cercetat pentru proxenetism.

Blonda a ajuns și la urgențe de mai multe ori. Ba cu o coastă ruptă, mai cu o furculiță înfiptă în mână, în timpul căsniciei cu Alex Bodi. Acum cei doi se amenință cu filmulețe compromițătoare. Alex Bodi a ripostat la pozele postate de Bianca Drăgușanu cu o filmare în care soția sa a ieșit pur și simplu din mașină și a luat-o pe jos pe autostradă, în țipetele disperate ale consoartei sale.

Alex Bodi a vrut sa isi ia viata pentru Bianca Dragusanu
Alex Bodi a vrut sa isi ia viata pentru Bianca Dragusanu

Amenințări cu filmări compromițătoare

Blondina susține că nu a vrut să își pună capăt zilelor și că ar fi coborât din mașină pentru că era terorizată de fostul partener care a bătut-o. Acum, Alex Bodi o amenință pe Bianca Drăgușanu cu filmări compromițătoare. Și spune că are o mulțime!

“Eu am video cu dânsa în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să le dau. Când era întinsă pe jos a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele și filmarea de la balcon. Ea are tulburări psihice. Neagă că a luat pastile și că a leșinat. Am găsit-o cu un prieten leșinată pe jos în casă. A zis că a plâns și că a adormit pe jos. Sunt mai multe lucruri pe care nu vreau să le divulg”,  a declarat de curând fostul soț al Biancăi, după ce aceasta a decis să vorbească în fața tuturor despre cele întâmplate.

Alex Bodi, plin de sânge

Ultimele informații spun însă că și Bianca Drăgușanu are imagini compromițătoare cu Alex Bodi, care urmează să fie făcute publice foarte curând. Din ce s-a auzit, în imaginile respective Alex Bodi îi cere Biancăi Drăgușanu să nu îl părăsească, deoarece se va sinucide. Și de la vorbe, trece chiar la fapte!

“A încercat să-și taie venele pentru Bianca, folosind un cercel în formă de cruce. Există filmare cu el plin de sânge, în timp ce obsedat repeta că dacă se ajunge la divorț o să se sinucidă. Urma și-a ascuns-o cu unul dintre ceasurile lui scumpe, cu care este obișnuit să epateze”,  au declarat pentru Fanatik, surse apropiate celor doi.

Urmăriți Impact.ro și pe