O nouă demisie pentru Helmut Duckadam. „Invidia și răutatea m-au adus aici”

Marian Cărăvan 24.06.2020, 10:47

Helmut Duckadam nu are liniște după ce și-a dat demisia din funcția de director de imagine de la FCSB. Imediat după ce s-a despărțit de vicecampioană, fostul mare portar a acceptat o ofertă dintr-o altă zonă decât cea sportivă, însă a renunțat după doar câteva zile.

Helmut Duckadam și-a dat demisia și din noua funcție, după ce a plecat de la FCSB

Nemulțumit că la FCSB nu mai era băgat în seamă și credea că i se pregătește debarcarea, mai ales după ce ajunsese să câștige doar 2.000 de lei lunar, Helmut Duckadam și-a dat demisia din funcția de director de imagine al echipei patronate de Gigi Becali. Fostul mare portar al Stelei a acceptat imediat provocarea de a intra în politică, pe postul de consilier pe probleme de sport al președintelui Senatului României, Robert Cazanciuc. „Eroul de la Sevilla” nu a rezistat nici măcar o săptămână în noua funcție.

Helmut Duckadam, care declarase că nu va mai intra în fotbal după ce și-a dat demisia de la FCSB, a acceptat propunerea politicianului Robert Cazanciuc, însă nu a stat decât câteva zile, după care a decis că e mai bine să plece. „Invidia și răutatea unora” l-au făcut pe fostul fotbalist să ia această decizie radicală și să se retragă din viața publică.

Cum a reacționat Helmut Duckadam în momentul demisiei din noua funcție. „Câtă răutate și invidie!”

Helmut Duckadam a ieșit cu o postare pe rețelele de socializare prin care își motivează gestul său.

„Câtă răutate și invidie!
Pentru mine, era o onoare și mândrie să fiu consilierul pe probleme de sport a Președintelui Senatului României. Că în acest moment, Președinte interimar este dl. Robert Cazanciuc, căruia doresc să-i mulțumesc și pe această cale pentru propunere, sau era altcineva, din oricare alt partid, pentru mine era totuna.
Știam că mandatul meu va fi doar de 5 luni, dar am crezut că, dacă voi veni cu proiecte bune pentru sportul românesc, poate și viitorul președinte al Senatului va apela în continuare la serviciile mele.
Din păcate, invidia si răutatea unora, m-au făcut să renunț la această funcție.
Voi rămâne în continuare consecvent principiilor mele și nu voi mai activa în fotbal sau politică.
Viața merge înainte, să fim sănătoși!”, a scris Helmut Duckadam.

Urmăriți Impact.ro și pe