O jurnalistă celebră, acuze grave pentru Meghan Markle. ”Îl face pe Harry să creadă că e mama lui reîncarnată”

Iancu Andreea, Aurora Popa 25.05.2021, 16:10
O jurnalistă celebră, acuze grave pentru Meghan Markle. ”Îl face pe Harry să creadă că e mama lui reîncarnată”

Soția Ducelui de Sussex pare a fi din nou mărul Discordiei în familia regală britanică. De această dată, o jurnalistă celebră lansează o serie de acuze grave pentru Meghan Markle, despre care susține că încearcă să îl manipuleze pe prinț, transformându-se în „mama lui reîncarnată”. Specialista consideră că partenera de viață a prințului Harry este responsabilă de distanțarea acestuia de restul familiei sale, fosta actriță fiind cea care, prin atitudinea de victimă, a reușit să îl îndepărteze pe Ducele de Sussex de membrii Casei Regale.

Acuze grave pentru Meghan Markle, din partea unei jurnaliste celebre

Candace Owens este o tânără jurnalistă, de origine americană, care a lansat recent acuze grave pentru Meghan Markle, soția prințului Harry. Aceasta este cunoscută peste Ocean ca fiind gazda unei emisiuni politice care îi poartă numele, fiind și unul dintre susținătorii activităților întreprinse de fostul președinte Trump, din postura de femeie de culoare. Deși mulți s-ar aștepta să existe un soi de susținere între femeile de culoare, Candace pare să nu se lase mânată de emoții când vine vorba de criticile aduse lui Meghan Markle.

Într-o serie de postări recente pe contul său de Twitter, jurnalista se arată dezgustată de comportamentul soției prințului Harry, pe care o acuză de manipulare. Mai mult, moderatoarea este de părere că Meghan îl abuzează emoțional pe soțul său, adoptând un comportament de victimă, după ce a dezvăluit că a fost la un pas de sinucidere din pricina presiunilor din cadrul monarhiei britanice. Astfel, fosta actriță pare că încearcă să îl facă pe Harry să creadă că o are în față pe mama lui reîncarnată.

Nu pot să spun suficiente despre faptul că prințul Harry este într-o relație abuzivă din punct de vedere emoțional. Meghan l-a făcut să creadă că ea este mama sa reîncarnată – doar că de data aceasta are șansa să o salveze. Este atât de deranjant să te uiți. Luați camere de pe el, a scris jurnalista.

Acuze grave pentru Meghan Markle, lansate de o jurnalistă celebră
Candice Owens, jurnalista care lansează acuze grave pentru Meghan Markle

„Acestea sunt semne clasice ale abuzului emoțional”

Este cunoscut faptul că Ducii de Sussex au decis să se retragă din Familia Regală britanică, alegând să locuiască în Statele Unite ale Americii pentru a-și trăi viața departe de tumultul și responsabilitățile Casei Regale. În plus, cuplul a lansat acuzații grave la adresa monarhiei britanice în cadrul interviului oferit celebrei Oprah Winfrey. În acest context, jurnalista consideră că distanțarea prințului de familia sa vine pe același fond, prin care Ducele de Sussex crede că poate împiedica decesul mamei sale pentru a doua oară. Practic, prințul Harry pare să traseze o linie de egalitate între prințesa Diana și Meghan Markle. 

Este complet izolat de familie și țară și crede că trebuie să fie astfel pentru a-și salva mama de la a fi ucisă din nou. Acestea sunt semne clasice ale abuzului emoțional și ale transferului freudian. Oprah trebuie sincer să se oprească acum. Harry trebuie salvat de Meghan.

Acuze grave pentru Meghan Markle, lansate de o jurnalistă celebră
Interviul oferit lui Oprah de prințul Harry și Meghan a stârnit un scandal monstru

Prințul Harry a făcut noi dezvăluiri despre traumele din copilărie

În cadrul podcastului actorului american Dax Shepard, „Armchair Expert”, prințul Harry a făcut o serie de noi mărturisiri despre copilăria sa. Invitat pentru a promova serialul documentar produs de duce împreună cu Oprah Winfrey, ce ridica problema sănătății mintale, Ducele de Sussex și-a acuzat tatăl și bunicii pentru suferințele prin care a trecut în copilărie. Pentru că urmează să devină tată pentru a doua oară, prințul Harry este mult mai atent la modul cum gestionează educația copiilor săi. El susține că viața din postura de membru al monarhiei britanice este un mix între o grădină zoologică și filmul „The Truman Show”.

Nu pot să arăt cu degetul spre cineva și să spun că el este de vină pentru tot ce am trăit în copilărie. Acum că sunt părinte, orice suferință am trăit în trecut din pricina suferinței trăite, la rândul lor, de tatăl meu sau de părinții lui, se oprește la mine, vreau să rup ciclul, să îmi apăr copiii. Suferința se transmite genetic, a explicat Prințul Harry.

Acuze grave pentru Meghan Markle, lansate de o jurnalistă celebră
Serialul „The me you can’t see”, produs de prințul Harry și Oprah Winfrey

Serialul „The Me You Can’t See” (n.r. Eul pe care nu îl poți vedea) își propune să vorbească despre emoțiile cu care s-au confruntat celebrități precum Lady Gaga, Glenn Close, jucătorul de baschet DeMar DeRozan de la San Antonio Spurs și luptele pe care aceștia le-au dus de-a lungul timpului, precum și modul în care le-a fost afectată sănătatea mintală.

Acum mai mult ca niciodată este o nevoie imediată de a înlocui ruşinea din jurul problemelor de sănătate mintală cu înţelepciunea, compasiunea şi cinstea, a explicat Winfrey.

Ne naştem în vieţi diferite, crescuţi în diferite medii şi drept rezultat suntem expuşi unor experienţe diferite. Dar experienţa noastră comună este că suntem cu toţii oameni, a punctat și prinţul Harry.

Urmăriți Impact.ro și pe