O fostă vedetă Survivor nu s-a mai abținut. Dana Budeanu, făcută praf cu propriile arme: „Mă simt fătălău”

Badea Violeta 14.05.2023, 09:14

O fostă vedetă Survivor a lansat un atac la adresa Danei Budeanu, după ce aceasta i-a criticat pe Emil Grădinescu și Bogdan Cosmescu. Fostul concurent al show-ului de la Pro TV a fost extrem de deranjat de postarea creatoarei de modă și a simțit nevoia să sară în apărarea celor doi comentatori de fotbal.

O fostă vedetă Survivor o face praf pe Dana Budeanu

Robert Niță, căci despre el este vorba, a desființat-o pe Dana Budeanu, după ce aceasta i-a criticat pe Emil Grădinescu și Bogdan Cosmescu, cei doi jurnaliști sportivi care au comentat meciul dintre Real Madrid și Manchester City, încheiat cu scorul de 1 la 1. Partida s-a disputat în turul semifinalelor Champions League.

Creatoarea de modă i-a certat pe cei doi comentatori pentru că au început să vorbească despre nevestele de fotbaliști în timpul meciului televizat.

„Doresc să anunț comentatorii de fotbal de la Orange Sport că la meciuri se uită și copii minori! Așadar, nu ne interesează cum a povestit nevasta nu știu cărui fotbalist cum a satisfăcut-o pe ea alt fotbalist cât fostu’ în trei ani.

Opriți microfoanele și vorbiți despre nevestele de fotbaliști dacă nu vă puteți abține! La meciuri, repet, se uită și copii! Asta ca să nu intru și-n alte tâmpenii pe care le-am auzit. Mulțumesc. P.S. Nu se mai naște niciun alt Țopescu sau Graur.”, a scris designerul pe Facebook.

Citește și Dana Budeanu, atac la Prima TV. De ce îi face praf pe comentatorii Grădinescu și Cosmescu: „La meciuri se uită și copii minori!”!

Robert Nita
Robert Nita

„Să rămână acolo cu vegetarienele, cu fetițele, cu papa la berbecuț, cu fătălăii”

Fostul concurent de la Survivor nu s-a mai putut abține când a văzut postarea Danei Budeanu. Acesta a tunat și a fulgerat la adresa creatoarei de modă în cadrul unei emisiuni sportive.

„Microbistă. Nu știu ce e, poate vegetariană. Eu o apreciez pe Dana Budeanu pentru că spune lucrurilor pe nume. Mă simt fătălău între noi fetele.

De-aia îmi și permit să intru într-un dialog cu doamna Dana. Am văzut că spune că au vorbit comentatorii de nu știu ce.”, a spus fostul fotbalist al Rapidului, într-o intervenție la Fanatik Superliga.

De asemenea, Robert Niță a amintit de derapajele Danei Budeanu din mediul online, când „le învăța pe fetele astea cum să mănânce carne și cum să facă să-și țină iubiții, bărbații, amanții acasă. Acolo nu se mai uită copiii? Pe Tik-Tok?”, a spus fostul Faimos.

„E îmbucurător că o doamnă respectabilă cu vorbele la ea, dar, serios, doamna Budeanu îi ceartă și pe comentatori? Să rămână acolo cu vegetarienele, cu fetițele, cu papa la berbecuț, cu fătălăii.

Când am ajuns la Survivor și mi-au dat ăia paiul în nuca de cocos am zis: ‘Mamă, dacă mă vede Dana Budeanu…’, că ea îi făcea fătălăi pe bărbații care beau cu paiul.”, a mai transmis Robert Niță.

Citește și „Ți-a rămas capu’ mare”: Dana Budeanu a răbufnit în mediul online. Cine este vedeta criticată dur!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...