Bomba momentului despre Robert Moscalu și Andreea Moromete. Sunt cel mai nou cuplu de la Survivor România?

Ana-Maria Tudor 12.05.2023, 17:42
Bomba momentului despre Robert Moscalu și Andreea Moromete. Sunt cel mai nou cuplu de la Survivor România?

O nouă poveste de iubire de la Survivor România 2023 captează atenția internauților, aceștia sunt convinși că Andreea Moromete este îndrăgostită de fostul său coleg de trib, Robert Moscalu. Când a aflat despre zvonuri, tânărul a reacționat prompt.

Ce dezvăluiri a făcut Robert Moscalu

Ediția de miercuri, 10 mai, a emisiunii Survivor România s-a încheiat cu eliminarea Andreei Moromete din concurs. Participanta, a fost una dintre cele mai controversate figuri din Republica Dominicană și a generat o serie de reacții intense în spațiul public. Conform dezvăluirilor făcute de Robert Moscalu, majoritatea acestor reacții au fost de natură negativă.

Concurentul a fost invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, joi, 11 mai, unde a relatat despre evenimentele care au urmat după plecarea Andreei Moromete din competiția Survivor România 2023. Fosta concurentă de la Pro TV a avut prima conversație cu familia ei și ulterior l-a sunat pe Robert, cu care a discutat timp de câteva ore prin intermediul FaceTime.

„Am vorbit aseară cu ea și m-a șocat. A văzut și ea ce s-a întâmplat la televizor. (…) Nu am taxat-o, dar i-am zis că nu sunt fals în prietenie. A realizat ce gesturi a făcut și a spus „Zici că eram diabolică”. Sincer, i-am spus, că este numărul 1 pe hate. Știe și ea, realizează și ea”, a spus Robert Moscalu, în cadrul emisiunii.

Potrivit declarațiilor sale, tânăra a realizat abia acum cât de multe comentarii negative a primit din partea internauților pe durata șederii în jungla din Republica Dominicană. Din textele pe care le-a citat, cel puțin 90% dintre ele au fost de natură negativă.

Există zvonuri despre o posibilă poveste de dragoste

În cadrul emisiunii „La Măruță”, telespectatorii au avut oportunitatea de a trimite mesaje către prezentatorul TV referitoare la subiectele care îi interesau. Printre acestea, s-a ridicat și problema unei presupuse idile dintre Andreea Moromete și Robert Moscalu. Mulți utilizatori online au găsit interesant faptul că fosta concurentă Survivor a apelat la colegul său, în ciuda faptului că acesta are o parteneră. Internauții sunt ferm convinși că relația dintre Andreea Moromete și Robert Moscalu depășește nivelul unei simple prietenii, iar această presupunere a dus la întrebarea prezentatorului în legătură cu conștientizarea lui Robert cu privire la faptul că mulți cred că Andreea este îndrăgostită de el.

„Am vorbit să îi caut eu pe cineva. Nu e. Nu cred. Nu, nu, n-are cum”, a fost reacția tânărului.

În cadrul emisiunii, Robert Moscalu a dezvăluit că Andreea Moromete nu mai dorește să participe la Survivor România și chiar îi pare rău că a ieșit din competiție.

Urmăriți Impact.ro și pe