O fostă vedetă Kanal D a ajuns la închisoare. Acum se plânge de condițiile de care are parte în pușcărie

Iancu Andreea 06.08.2021, 19:35
O fostă vedetă Kanal D a ajuns la închisoare. Acum se plânge de condițiile de care are parte în pușcărie

Unul dintre cele mai apreciate posturi de televiziune din România a primit o lovitură dură. O fostă vedetă Kanal D a ajuns la închisoare, iar acum se plânge de condițiile pe care trebuie să le suporte în interiorul pușcăriei. Situația sa este una dificilă, având de ispășit o pedeapsă de aproximativ doi ani în penitenciarul Târgu Ocna.

Cum a ajuns o fostă vedetă Kanal D la închisoare

O veste neașteptată a șocat showbiz-ul după ce o fostă vedetă Kanal D la închisoare, iar acum aceasta este nevoită să îndure condițiile mizere din pușcărie. Toate detaliile s-au aflat recent, deși nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea sa. Cel care a ajuns după gratii este un fost concurent de la emisiunea „Puterea Dragostei”, apreciat în trecut de publicul show-ului matrimonial. Bărbatul este încarcerat la penitenciarul Târgu Ocna, din județul Bacău, după ce a condus cu permisul suspendat și a fost prins de către oamenii legii.

Akebono, pe numele său real Alexandru Claudiu Laurențiu, încercase să își găsească jumătatea în cadrul emisiunii de la Kanal D, însă lucrurile nu s-au legat pentru el pe plan amoros. Acesta a avut o relație de scurtă durată cu Aya, însă a ajuns în ipostaza de a fi dat afară pentru că a vrut să bată un alt concurent din casă. Pentru că nu se afla la prima astfel de abatere, producătorii l-au trimis în țară. Tânărul de 28 de ani este antrenor de fitness și se zvonește că ar fi fost căsătorit în trecut și că are un copil.

O fostă vedetă de la Kanal D a ajuns la închisoare
Akebono a fost concurent în emisiunea Puterea Dragostei, de la Kanal D

Ce spune Akebono despre condițiile din pușcărie

În prezent, Akebono se află încarcerat, iar fostul concurent se plânge de condițiile mizere din pușcărie, invocând legea recursului compensatoriu pentru a ieși mai devreme de după gratii. Bărbatul mărturisea că celula în care este nevoit să stea este mică, nearisită și fără lumină naturală suficientă. Avocații săi au solicitat în acest context reducerea pedepsei sale, cerere care a fost respinsă de către magistrați.

Însă situația din penitenciar nu doar că este dificilă, dar i s-a prelungit șederea. Judecătoria Galați decidea să îi dubleze pedeapsa lui Akebono, de la 1 an și 3 luni, la 2 ani, 1 lună și 20 de zile, cu executare, după ce s-a descoperit că în momentul comiterii infracțiunii el se afla încă în probațiune după o condamnare trecută. El a fost arestat la finalul anului 2020, după ce polițiștii l-au prins, de mai multe ori, conducând cu permisul suspendat. Judecătorii au decis că acesta reprezintă pericol public pentru societate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...