Care este, de fapt, motivul pentru care românii nu se mai uită la Puterea Dragostei

Daria Petrescu / 08.04.2021, 21:53
Care este, de fapt, motivul pentru care românii nu se mai uită la Puterea Dragostei

Puterea Dragostei” se află deja la sezonul al treilea, în plină desfășurare. Show-ul este prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, după ce primele două sezoane au fost prezentate de Andreea Mantea. Vedeta a decis să se retragă din proiect, pentru a petrece mai mult timp cu fiul ei în România. Deși primele două sezoane au avut un succes neașteptat, nu putem spune același lucru și despre sezonul din 2021, care din păcate, este considerat mai slab. Care este, de fapt, motivul pentru care românii nu se mai uită la Puterea Dragostei

De ce nu se mai uită românii la Puterea Dragostei, sezonul 3, difuzat de Kanal D

Show-ul se difuzează de luni până vineri de la 11.00-17.00, iar sâmbăta și duminica între 16.00 și 19.00. Încă de la debut, sezonul 3 promitea cel puțin același succes ca și primele două sezoane. Însă, în realitate lucrurile au stat altfel. Se pare că de data aceasta, numărul românilor care urmăresc Puterea Dragostei, este mult mai mic.

Deși încă de când au pășit în casa dragostei, odată cu al treilea sezon, concurenții promiteau multe, ei bine, s-a dovedit că aceștia sunt mult mai slabi. Astfel că, interesul telespectatorului a scăzut, potrivit audiențelor făcute publice în ultima perioadă. Rămâne de văzut, dacă lucrurile se vor schimba pe parcurs sau la finalul show-ului, care se difuzează în prezent la Kanal D.

Cine sunt concurenții Puterea Dragostei, sezonul 3

Fiecare dintre concurenți au intrat în competiția Puterea Dragostei, în speranța că își vor găsi jumătatea. Unii dintre ei au stârnit controverse, alții au fost apreciați de public, iar unii au fost eliminați.

Show-ul nu a fost lipsit de bătăi între concurente, critici și cuvinte grele ce au stârnit controverse pe micile ecrane. Cu toate astea, românii au fost tot mai indiferenți la acțiunile celor din casa dragostei.

Alexandru Claudiu Laurentiu are 27 ani, este din Galați și este instructor de fitness.

Andrei David are 25 de ani si este din Brașov. Este inginer în știința calculatoarelor, iar ca hobby practica dansul latino

Nicolas Dumitrescu are 23 de ani și este pasionat de muzica.

Paul Daniel Gheti are 22 de ani și este din Turda.

Concurenți Puterea Dragostei, sezonul 3

Cristian Comanici are 22 de ani și este din Tecuci.

George Ilinca Constantin are 25 ani si vine din București. Este fotbalist, însă a fost nevoit sa stea departe de teren, din cauza unui accident pe care l-a suferit.

Mihai Stanceanu are 20 de ani, este barman si locuieste de foarte mult timp in Germania, impreuna cu familia.

Madalina Elena Astefanoai are 24 de ani, este din Iasi, dar locuiește în Italia. Este pasionată de biologie, a lucrat ca tehnician într-un laborator de chimie. Își dorește să urmeze cursurile unei Facultăți de Criminalistică.

State Lavinia Cristina are 28 de ani și este din București.  Apropiații îi spun Mona.

Andrada Marina Raduta are 21 de ani, este din Targoviste, dar locuieste în Italia, unde lucrează ca hairstylist.

Alexandra Elena Ruse are 26 de ani, este din Constanța, iar prietenii o alinta Ale.

Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena are 26 de ani, este din Vaslui, dar locuiește în București. Toți cei care o cunosc ii spun Alexandra.

Mariana Darilenco are 26 ani, este din Republica Moldova, dar locuieste în București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI