O fostă vedetă a Pro TV-ului din anii ‘90, chemată să salveze situația la TVR. Audiențele se duseseră spre zero

Cristian Cojocaru 16.02.2021, 14:57
O fostă vedetă a Pro TV-ului din anii ‘90, chemată să salveze situația la TVR. Audiențele se duseseră spre zero

O foarte cunoscută vedetă a Pro TV a fost chemată să salveze situația celor de la TVR. Foarte cunoscut, moderatorul va încerca să ridice audiențele după ce acestea au scăzut drastic, aproape de zero în cadrul emisiunii de dimineață ”Cu capu-n zori”.

Vedetă chemată să salveze situația la TVR

Emisiunea de dimineață ”Cu capu-n zori” de la TVR urmează a fi oprită din cauza faptului că în cele cinci luni, audiența a numărat cote aproape de cifra zero. Potrivit Paginademedia.ro , producătorii emisiunii au fost anunțați că începând cu luna martie, programul nu va mai fi regăsit în grila programului de televiziune național.

”Cu capu-n zori” este o emisiune prezentată de către Gabriel Fereșteanu și Liza Sabău. Cei doi lucrează inclusiv la Virgin Radion. Producătorul matinalului este Augusta Lazarov Petrescu și este și fost producător al mai multor emisiuni din cadrul Antena 1. Cei doi prezentatori ai matinalului de la TVR 1 nu au reușit să obțină cifre semnificative în rating.

În secțiunile publicului de comercial, tânăr, audiența ajungea aproape de 0.0. Săptămâna trecut, emisiunea dimineții a avut o audiență medie de 0.1 pe publicul comercial. Aceste cifre arată că 2.000 de tineri se uitau la post. Din punct de vedere al orașelor, matinalul atingea un rating de 0.2, care reprezintă aproximativ 16.000 de telespectatori. Aceeași cotă a fost înregistrată și la nivel național, din care reiese că 40.000 de telespectatori pe minut urmăreau emisiunea.

Fosta vedetă Pro TV este chemată să salveze situația la TVR
Fosta vedetă Pro TV este chemată să salveze situația la TVR

Progamul de dimineață va fi reorientat

Potrivit informațiilor obținute de către Paginademedia.ro, diminețile de la TVR îi vor reveni lui Cristi Tabără. În momentul actual, fosta vedetă a Pro TV realizează emisiunea ”Exclusiv în România”. Aceleași surse afirmă că în cazul în care programul va fi prezentat de către Cristian Tabără, acesta va fi reorientat pe știri și nicidecum pe divertisment, așa cum este în prezent programul matinal.

Atât Gabriel Fereșteanu cât și Liza Sabău urmează să își încheie colaborarea cu TVR în momentul finalizării emisiunii de dimineață. Sursele celor de la Paginademedia.ro afirmă că la rândul ei, Augusta Lazarov Petrescu urmează a-și înceta colaborarea cu postul de televiziune național.

Matinalul ”Cu capu-n zori” a intrat în grila programului la începutul lunii octombrie. În încercarea de a-i contacta atât pe producătorul emisiunii, Augusta Lazarov dar și pe oficialii TVR, cei de la Paginademedia.ro nu au reușit să dea de aceștia. În toamna anului trecut, Augusta Lazarov Petrescu a acordat un interviu pentru site-ul anterior menționat în care dezvăluia mai multe detalii ale proiectului matinalului de la acea vreme.

Urmăriți Impact.ro și pe