O femeie din Suceava a fost bătută cu pumnii și cu picioarele în autobuz pentru că a tușit. Nici Poliția n-a putut să împiedice scandalul

Ana Anitoiu 02.10.2020, 17:27
O femeie din Suceava a fost bătută cu pumnii și cu picioarele în autobuz pentru că a tușit. Nici Poliția n-a putut să împiedice scandalul

O femeie din Suceava a fost bătută cu pumnii și cu picioarele într-un autobuz, pentru că a tușit în masca de protecție. Nici Poliția n-a putut să împiedice scandalul.

Cum a început incidentul violent din Suceava

Totul a început după ce femeia, taxatoare, a băut o gură de apă, luni, într-un autobuz din Suceava. Ea s-a înecat și a tușit, dar în masca de protecție.

”Are COVID!”, a strigat un bărbat, dar taxatoarea l-a ignorat și s-a îndepărtat de el, pentru a controla ceilalți călători aflați în autobuz.

Apoi, brusc, bărbatul respectiv a sărit de pe scaunul său și a lovit-o cu un picior în spate pe femeie. Ea a căzut la podea, iar el a început să o lovească cu putere cu pumnii, în cap. În timp ce o lovea, bărbatul o înjura și striga că el ”ucide COVID-ul”.

După câteva momente, un polițist aflat în timpul său liber, care era în autobuz, a intervenit pentru a imobiliza agresorul.

Însă, bărbatul violent a fost mai puternic. L-a doborât pe polițist și a fugit din autobuzul care oprise, dar nu înainte de a o trage și pe femeie afară.

O femeie din Suceava a fost bătută cu pumnii și cu picioarele în autobuz pentru că a tușit. Nici Poliția n-a putut să împiedice scandalul

Ce s-a întâmplat cu femeia care a fost atacată

Femeia care a fost atacată în autobuzul din Suceava a fost dusă la spital cu o mâna ruptă și multiple traumatisme.

“Când autobuzul a ajuns în stație la Bancă au fost deschise ușile, iar el m-a prins de mâini și mă trăgea afara să mă bată mai bine. Noroc de oamenii din autobuz care m-au prins și au tras de mine să nu mă scoată.

Atunci a intervenit și un polițist care se afla în autobuz și mergea spre casă, a vrut să îl imobilizeze, dar individul a fost mai puternic, l-a trântit și a fugit printre blocuri”, a povestit femeia care a fost atacă.

Polițistul a chemat ajutoare, iar bărbatul violent a fost prins, în scurt timp, după ce a fost urmărit, printre blocuri. Apoi, el a fost dus la Psihiatrie, pentru a fi evaluat.

Județul Suceava a ieșit din carantină, în luna mai, când s-a înche4iat și starea de urgență, în România, în contextul pandemiei de coronavirus.

Vineri, Grupul de Comunicare Strategică a raportat 47 de noi cazuri de coronavirus, în Suceava. Județul a ajuns, astfel, la bilanțul total de 6.649 de cazuri de COVID-19, de la începutul pandemiei.

De asemenea, în județul Suceava, au fost reconfirmate pozitiv cu COVID-19, în total, 16 persoane, în urma retestării acestora.

În total, la nivel național, bilanțul a ajuns la 132.001 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), după ce au fost înregistrați 2.343 de noi pacienți.

Urmăriți Impact.ro și pe