O concurentă de la Survivor România a fost la un pas de moarte din cauza lui Mihai Morar. Ce s-a întâmplat, imaginile sunt clare

Cristian Cojocaru 20.03.2021, 19:19
O concurentă de la Survivor România a fost la un pas de moarte din cauza lui Mihai Morar. Ce s-a întâmplat, imaginile sunt clare

O concurentă din cadrul concursului Survivor România, poartă o cicatrice pe corp, din cauză că a fost la un pas de moarte, în cadrul unei emisiuni televizate prezentată de Mihai Morar. În acel moment, moderatorul a căzut peste vedetă, lovind-o cu piciorul unei scări metalice.

O concurentă Survivor România a fost la un pas de moarte

Cei care o urmăresc pe Elena Marin, pot observa că aceast poartă o cicatrice pe omoplatul drept. Accidentul ciudat a avut loc în anul 2014, atunci când era asistenta lui Mihai Morar, chiar în cadrul emisiunii pe care o realiza. Deși a scăpat ieftin, în acel moment, Mihai Morar a căzut peste vedetă, lovind-o cu piciorul unei scări metalice.

În timpul unei demonstrații care avea loc în direct, Morar a încercat să demonstreze cum o starletă a momentului este în plină ascensiune, urcând pe scară. Scara era susținută de către Elena Marin, iar la un moment dat picioarele scării au alunecat pe podea, iar Mihai Morar a căzut cu toată greutate peste asistenta lui.

Deși a fost un moment hilar, acest accident se putea încheia mult mai grav, dacă Elena ar fi fost lovită în zona capului. Doar câțiva centimetri mai trebuia ca accidentul să se transforme într-o dramă. Elena Morar a fost zgâriată în zona omoplatului. Dacă asistenta ar fi rămas pe loc, deznodământul ar fi fost altul.

Prezentatorul a căzut de la aproximativ doi metri jumătate, astfel că datorită vitezei sale de reacție, a reușit să atenueze căderea
Prezentatorul a căzut de la aproximativ doi metri jumătate, astfel că datorită vitezei sale de reacție, a reușit să atenueze căderea

”Am avut o rană foarte urâtă pe omoplat”

Morar la rândul lui, nu a suferit răni. Prezentatorul a căzut de la aproximativ doi metri jumătate, astfel că datorită vitezei sale de reacție, a reușit să atenueze căderea. Momentul nu a durat prea mult, astfel că Mihai Morar și-a continuat discursul. La doar câteva săptămâni după incident, Elena Marin dezvăluia în cadrul unui interviu că va rămâne ”însemnată pe viață”, ceea ce pare că se și întâmplă.

”Am avut o rană foarte urâtă pe omoplat, în locul în care a căzut scara pe mine. Putea să fie mai rău, e bine totuși că am scăpat doar cu atât. Nu a fost nevoie de copci, din fericire. Am rămas însă cu o cicatrice mare pe omoplat. Nu cred că se va vindeca prea repede. Pot spune că am rămas însemnată pe viață după întâmplarea asta cu Mihai Morar”, a povestit Elena Marin pentru WOWbiz.ro în 2014.

Pentru a-și înfrunta frica dobândită în urma traumei, la doar câteva zile, Elena Marin s-a urcat pe o scară lungă de trei metri, chiar în platoul de filmare unde a avut loc accidentul. Scara a fost asigurată, astfel că nici un eveniment neplăcut nu a mai avut loc. Cicatricea de pe umăr este acum singura amintire a vedetei de la acel moment, cicatrice care poate fi văzută de către toți fanii Survivor România.

Urmăriți Impact.ro și pe