Ce face Marina Dina pentru bani după ce a plecat din emisiunea lui Mihai Morar. “Am luat 19 kg” (exclusiv)

Cristian Cojocaru, Daria Petrescu / 28.02.2021, 20:12
Ce face Marina Dina pentru bani după ce a plecat din emisiunea lui Mihai Morar. “Am luat 19 kg” (exclusiv)

Acum ceva vreme, Daniela Crudu, Marina Dina și Eva Kent țineau audiențele la niveluri foarte mari prin prisma emisiunilor tv. Între timp, cortina a apus și astfel, s-au retras din lumina reflectoarelor. Pentru că salariul din televiziune nu mai era pe măsura necesităților sale, Marina Dina a găsit o altă metodă de a face bani.

Marina Dina a găsit o altă metodă de a face bani

Dacă despre Eva Kent se spune că a ajuns să câștige mii de euro ca dansatoare la bară și escortă, Marina Dina a ales o altă cale. Fosta asistentă a lui Mihai Morar din cadrul emisiunii ”Răi, dar buni!” , a renunțat la aparițiile TV acum 11 ani. Pentru că salariul era foarte mic, doar câteva sute de euro, aceasta s-a hotărât să studieze.

Din dorința de a se afirma cu inteligența sa și nu doar pe baza corpului, aceasta a studiat la Milano. Potrivit CV-ului pe care îl are, ea a studiat ”Managementul modei și a bunurilor de lux” în cadrul Școlii Europene de Economie. După absolvire, s-a decis să meargă mai departe cu studiul, urmând un curs de design vestimentar și croitorie. Scopul acestor studii este de a-și putea deschide o afacere în industria modei.

”Fata rea” de altădată a devenit acum foarte apreciată prin prisma rochiilor create, fiind îmbrăcate de mai multe vedete. A renunțat la pozele cu bustul gol și s-a dedicat familie, fiind topită după gemenii Zian și Aria în vârstă de patru ani. Împreună cu tatăl copiilor , par să formeze o familie împlinită și fericită.

”Să creşti gemeni e cea mai bună dietă din câte există! Am luat 19 kg pe perioada sarcinii. În două luni, am ajuns din nou la greutatea mea normală. Dacă vrei să slăbeşti, vino şi ajută-mă!”, menționa Marina Dina, pe contul ei de Facebook.

Daniela Crudu a ajuns de nerecunoscut după operațiile estetice suferite de-a lungul timpului
Daniela Crudu a ajuns de nerecunoscut după operațiile estetice suferite de-a lungul timpului

Daniela Crudu este denumită ”regina operațiilor estetice”

Tehnicile de înfrumusețare sunt în continuare o constantă în viața Marinei. Ultima operație estetică pe care aceasta a suferit-o a fost pentru o schimbare a implantului mamar. Nu același lucru se poate spune și despre Daniela Crudu care a fost numită ”regina operațiilor estetice”. Aceasta a suferit prima operație de mărire a bustului încă pe când avea doar 17 ani, iar ultima chiar în decursul acestei luni.

Vedeta a suferit o rinoplastice, și-a mărit buzele și și-a modificat inclusiv bărbia, fiind aproape de nerecunoscut. Daniela Crudu a filmat alături de Dan Capatos până în 2017, renunțând la televiziune. Chiar și în vreme de pandemie, aceasta reușește să se descurce din banii pe care îi primește în urma reclamelor făcute la votcă, tricouri cu chipul lui Nicolae Ceaușescu sau chiar la un salon de jocuri de noroc.

Prin prima emisiunilor-concurs de la Antena 1 la care participă, Daniela reușește să mai adauge în conturi ale câteva mii de euro. Dacă pe plan financiar pare să aibă noroc, nu se poate spune același lucru și despre viața sentimentală. Anul trecut, Daniela Crudu a apelat la Poliție după ce fostul iubit a agresat-o fizic.

„Nu o lăsa să vorbească cu fanii ei. Probabil a fost gelos”, menționa, imediat după incident, Ana Crudu, sora Danielei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI