La un pas de o nouă tragedie, în Capitală. Un șofer urmărit de poliție a ajuns pe trotuar, după ce a pierdut controlul volanului din cauza vitezei

Iancu Andreea 02.03.2021, 18:03

Ziua și accidentul, pe străzile Bucureștiului. După ce o femeie a lovit mortal două fetițe aflate pe trotuar în urmă cu câteva zile, acum un tânăr a fost protagonistul unui alt incident rutier, pe Șoseaua Vitan Bârzești. Un șofer, care conducea cu o viteză peste limita admisă de lege, a fost urmărit de poliție și prins înainte de a produce o nouă tragedie.

Un șofer a fost urmărit de poliție pe străzile din Capitală, după ce a gonit cu viteză și a ajuns pe trotuar

Temperaturile de primăvară și vremea frumoasă au dat liber la teribilism pe străzile Bucureștiului. Se pare că șoferii din Capitală sunt tot mai tentați să apese pedala de accelerație, fără să țină cont de riscuri și consecințe. De data aceasta, un șofer a fost la un pas de o nouă tragedie, după ce bolidul condus de el a depășit viteza maximă admisă în oraș. Astfel, polițiștii au fost nevoiți să pornească pe urmele sale, într-o intervenție ca-n filme. Potrivit surselor impact.ro, șoferul este un tânăr în vârstă de 19 ani, care deține permis de conducere, însă acesta i-a fost suspendat.

La fel ca în cazul șoferiței, care a ajuns pe trotuar, accidentând mortal două fetițe, și șoferul urmărit astăzi în zona Vitan a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina într-o zonă tranzitată de pietoni. Din fericire, de data aceasta nu a existat nicio victimă, însă tânărul teribilist a reușit să avarieze un alt autovehicul, care se afla în fața hotelului unde șoferul a fost prins de către polițiști.

Accidentul s-a soldat cu avarierea unui alt vehicul foto - impact.ro
Accidentul s-a soldat cu avarierea unui alt vehicul
foto – impact.ro

Rezultatele testelor pentru consumul de alcool și droguri au ieșit negative

Urmărirea a început încă de pe Șoseaua Olteniței, acolo unde șoferul a decis să încerce să scape de echipajul care a pornit cu semnalele de avertizare în funcțiune, după el. După ce a gonit pe străzi, acul vitezometrului indicând peste 100 km/h, șoferul a pierdut controlul volanului în fața Rin Grand Hotel, unde s-a și izbit de stâlpii din beton amplasați la intrare. Din fericire nu au existat victime, însă tânărul aflat la volan a reușit să avarieze o altă mașină, în care a ricoșat. Bărbatul a fost imediat încătușat și dus la secție, unde i s-au făcut teste pentru a depista consumul de alcool și droguri, acestea fiind în final negative. Tânărul, care deja are permisul suspendat, riscă o amendă consistentă și cu siguranță va rămâne mai mult timp pieton, dacă adăugăm și fapta cea nouă la dosarul său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...